Dokumenter
-
DESSO Serene
Velg et design
Teppefliser | Resirkulerbare teppefliser | Circular Collection

DESSO Serene

Ny!

DESSO Serene-kolleksjonen byr på myk og behagelig komfort og design,  og kan resirkuleres i sin helhet i vårt eget anlegg.  

Kolleksjonen appellerer til sansene våre, og fargeutvalget gir deg muligheten for å tilpasse designet til kontoret eller rommet du utformer. Med myke, subtile og innbydende farger i organiske mønstre gir denne kolleksjonen et komfortabelt arbeidsmiljø til alle typer kontorer.

DESSO Serene er tilgjengelig i 9 naturlige farger, fra svale og beroligende til varme og innbydende nyanser. 

Kolleksjonen er designet for å passe perfekt til Serene Colour, som består av 8 aksenttoner. DESSO Serene Colour gir deg muligheten til å skape jevne og naturlige overganger med farger.

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Tekstile gulvbelegg
Klassifisering for kommersielt miljø: 33 Høy
Klassifisering for bomiljø: 23 Høy
Fremstillingsprosess: TUFTED
Gauge Rate: 1/10"
Velg et design for å bestille prøve
Finn DESSO Serene som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Kombiner DESSO Serene med DESSO Serene Colour for å skape en naturlig overgang i ulike rom.

DESSO Serene Colour er konstruert for at den ene siden skal matche med et nøytralt mønster fra DESSO Serene-kolleksjonen. Dette gjør det mulig å kombinere farger etter smak, og skape en naturlig overgang og en enhetlig følelse i innredningen.

DESSO Serene & Serene Colour - Colour circle
Mer om DESSO Serene & Serene Colour
More Than Human
I utviklingen av teppekolleksjonene DESSO Serene og Serene Colour lot designerne våre seg inspirere av vitenskap og ny teknologi. Vi så på hvordan vi som biologiske vesener svarer og reagerer på omgivelsene våre. På hvordan pulsen øker og minsker avhengig av hvilke farger vi har i omgivelsene våre, og hvordan kroppstemperaturen forandres av følelsen av stoff mot kroppen eller lyden av fottrinn.
Hvordan gjenvinner vi våre EcoBase-teppefliser?
Finn ut hvordan resirkulering av teppefliser foregår på Tarketts anlegg i Waalwijk i Nederland. Hvordan vi får til sirkulær økonomi takket være innovativ ny teknologi og et banebrytende samarbeid med Aquafil.
Tekniske- og miljøspesifikasjoner

Tarketts ReStart®- Gjenvinning av teppegulv

Takket være ny teknologi utviklet av Tarkett i samarbeid med Aquafil, åpnes dørene for gjenvinning av opptil halvparten av de millioner kvm teppeflisene som legges i Norden hvert år. Det nye systemet ReStart Teppeflis innebærer en potensiell klimabesparelse på flere tusen tonn karbondioksid hvert år.  
 

Tarketts ReStart®- Gjenvinning av teppegulv
Dette er DESSO Serene