Dokumenter
-
DESSO Serene Colour
Velg et design
Teppefliser | Resirkulerbare teppefliser | Circular Collection

DESSO Serene Colour

Ny!

Som et supplement til DESSO Serenes organiske natur gir Tarketts gjenvinningsbare DESSO Serene Colour full designfrihet. 

Kolleksjonen består av 8 aksenttoner til DESSO Serene, som lar deg skape et subtilt fargeskjema og muligheten for å integrere med mer fantasi gjennom en naturlig overgang fra Serene til Serene Colour.

Mønsteret i Serene Colour bygger på en ombrelignende, skygget overgang som på den ene siden passer til et av de nøytrale mønstrene i DESSO Serene-kolleksjonen. Dette gjør det mulig å bygge farger etter smak og skape en naturlig overgang og enhetlig følelse i innredningen.

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Tekstile gulvbelegg
Klassifisering for kommersielt miljø: 33 Høy
Klassifisering for bomiljø: 23 Høy
Fremstillingsprosess: TUFTED
Gauge Rate: 1/10"
Velg et design for å bestille prøve
Finn DESSO Serene Colour som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Kombiner DESSO Serene med DESSO Serene Colour for å skape en naturlig overgang i ulike rom.

DESSO Serene Colour er konstruert for at den ene siden skal matche med et nøytralt mønster fra DESSO Serene-kolleksjonen. Dette gjør det mulig å kombinere farger etter smak, og skape en naturlig overgang og en enhetlig følelse i innredningen.

DESSO Serene & Serene Colour - Colour circle
Mer om DESSO Serene & Serene Colour
More Than Human
I utviklingen av teppekolleksjonene DESSO Serene og Serene Colour lot designerne våre seg inspirere av vitenskap og ny teknologi. Vi så på hvordan vi som biologiske vesener svarer og reagerer på omgivelsene våre. På hvordan pulsen øker og minsker avhengig av hvilke farger vi har i omgivelsene våre, og hvordan kroppstemperaturen forandres av følelsen av stoff mot kroppen eller lyden av fottrinn.
Hvordan gjenvinner vi våre EcoBase-teppefliser?
Finn ut hvordan resirkulering av teppefliser foregår på Tarketts anlegg i Waalwijk i Nederland. Hvordan vi får til sirkulær økonomi takket være innovativ ny teknologi og et banebrytende samarbeid med Aquafil.
Tekniske- og miljøspesifikasjoner

Tarketts ReStart®- Gjenvinning av teppegulv

Takket være ny teknologi utviklet av Tarkett i samarbeid med Aquafil, åpnes dørene for gjenvinning av opptil halvparten av de millioner kvm teppeflisene som legges i Norden hvert år. Det nye systemet ReStart Teppeflis innebærer en potensiell klimabesparelse på flere tusen tonn karbondioksid hvert år.  
 

Tarketts ReStart®- Gjenvinning av teppegulv
Dette er DESSO Serene Colour