Red Dot Design Awards 2020:  Futurity og iQ Surface tildelt pris

Red Dot Design Awards 2020: Futurity og iQ Surface tildelt pris

20 April 2020

Utmerkelsen “Red Dot Award” er internasjonalt etablert som et av de mest etterspurte kvalitetsmerkene for god design. Den homogene vinylkolleksjonen iQ Surface, og teppekolleksjonen DESSO Futurity er utvalgt for sine enestående designkvaliteter - hver seg med den prestisjetunge Red Dot-prisen.

iQ Surface

Tarketts homogene vinylkolleksjon er tildelt Red Dot-prisen for enestående designkvalitet.
Kolleksjonen åpner for kreative miljøer innen design og arkitektur, og forsterker potensialet i en av Tarketts mest ikoniske produktfamilier.

Note Design Studio samarbeidet med Tarkett i utviklingen av fem fargehistorier som kombineres uavhengig av fargetone, stil eller fortelling. Et grenseløst landskap med uttrykksfulle farger som styrker designeren like mye som den fanger oppmerksomheten til sluttbrukeren. Kolleksjonen ble opprettet for å "kle rommet" og kan brukes på både gulv, vegger og møbler.

iQ Surface bærer Tarkett sitt varemerke med holdbarhet, bærekraftig kvalitet og enkel installasjon. Etter bruk kan gulvet gjenvinnes som materiale i produksjon av nye generasjoner iQ-gulv.

Futurity

Den nye DESSO teppekolleksjonen vant Red Dot-pris for sin gode designkvalitet i den nye meta kategorien “Innovative Products”.

Inspirert av resirkulerte råvarer og en hyllest til vår vakre jordklode og dens dyrebare ressurser, inviterer Futurity råvarer til å snakke for seg selv, noe som illustrerer Tarketts engasjement for miljøbevissthet.

Det røffe utseendet i designet er inspirert av pressede hauger med resirkulert garn. Faktisk er det tilfeldige utseende i Futuritys design- og fargekombinasjoner en direkte referanse til Tarketts resirkuleringsprosess av brukt materiale, inkludert garnrester fra vårt teppegjenvinningsanlegg i Waalwiijk, Nederland.

DESSO Futurity vil bli tilgjengelig fra august 2020.