Aquarelle baderom i beige marmor

Nye farger og design i kolleksjonen Aquarelle for våtrom

Aquarelle – vanntette design til alle hjem

Vi har lansert en ny og oppgradert Aquarelle-kolleksjonen med mange nye design og farger som gjør det mulig å skape det interiøret som du ønsker seg. Her finner du design med marmor, stein- og betong, flis, tre og historiske mønster fra perioden rundt århundreskiftet 1899 - 1900. For den som ønsker et baderom som skiller seg ut, er det dekorvegger som gjelder. De kan settes opp som en fondvegg, eller hvorfor ikke i hele rommet? I våtromskolleksjonen har vi selvfølgelig også våre iQ-gulv som fungerer utmerket i kombinasjon med en Aquarelle-vegg.

Design og funksjon

Det stilles høye krav til et baderom. Det skal være vakkert, solid, praktisk, lettstelt, hygienisk og til en god pris. Men mest av alt – vanntett. Alt dette får du med våre våtromskolleksjoner, og de oppfyller bransjens krav til vanntetthet.

Den nye kolleksjonen, som består av både gulv og vegg, har en bredde som gjør det mulig å skape en tydelig stil, uansett om man ønsker seg det klassiske og tidløse, eller en moderne look. Fargene går fra stramt hvitt og grått, til myke pasteller.

Her ser du noen kombinasjonsmuligheter:

Naturlig og lunt

Det hadde vært herlig med et ekte tregulv på badet, men kanskje ikke så praktisk. Skap allikevel den herlige og naturlig varme følelsen med et materiale som er både solid og vanntett. Her har vi kombinert et tremønstret gulv med rolige hvite vegger, og skapt harmoni med naturlige materialer og tørkede vekster i en beige-brun fargeskala.

Moderne og stilrent

Liker du det enkle og rene, kan du velge et gulv som gjør litt mer ut av seg. iQ Surface-kolleksjonen er et resultat av et kreativt samarbeid med den svenske designbyrået Note Design Studio, og det har et mønster som minner om det spraglete kunststeinmønsteret terrazzo. Fargekomposisjonen er både elegant og leken, og den passer for den designinteresserte som vil ha et ekstra slitesterkt gulv til badet eller vaskerommet.

På veggen: Aquarelle Rustic Velvet Blush, som på avstand minner litt om en pusset vegg.

Århundreskiftet, eller nyklassisime

Denne interiørstilen har flere navn, og det er få innredningsstiler som er så tidløs som denne. I dette badet har vi kombinert den noe romantiske våtromsveggen Nostalgia med et tøft steinmønster på gulvet, og skapt en spennende kontrast. Tidstypisk vask og kran setter stilen.

Nostalgia kommer i fire fargenyanser. Dusty Green, Blush og Linen er også å finne i serien Rustic Velvet, og fungerer nydelig om du bruker Nostalgia som en fondvegg. Til det grå betonggulvet passer også fargene Blush og White.

Marmordesign

Trender kommer og går, men kjærligheten til marmor består. Vi har marmormønster til både vegger og gulv i flere ulike fargenyanser – svart, hvitt, grått, beige og grønt. Kombiner med messingdetaljer for et luksuriøst baderom, eller velg naturmaterialer for å skape kontrast og en varmere følelse

Industrielt og rustikk

I kolleksjonen finnes det mange fine naturtro stein og betongmønster som passer deg som liker det mer rustikke og industrielle. Bland med fordel tøffe industrielle innslag med mykere tredetaljer.

Våtromsgulvene har en preget overflate, som skaper en struktur som gir vinylen et virkelighetsnært uttrykk.

Bildegalleri

Dagens kolleksjoner som blir erstattet i januar 2021