Modern space with Baux and Tarkett's collection

Tarketts samarbeid med BAUX

Logo BAUX Heart Tarkett

En koordinert fargepalett for sunnere interiører

modern office showcasing the matching possibilities for interior design with DESSO Carpet tiles and BAUX acoustic wall panels

Velkommen til et harmonisk samspill mellom gulv og vegger.

Drevet av felles verdier for velvære og miljøansvar forenes BAUX og Tarkett her i en harmonisert fargepalett. BAUX lydabsorberende veggpaneler i treull og DESSO AirMasters støvreduserende teknologi jobber begge effektivt for å redusere støy og forbedre luftkvaliteten – to viktige komponenter som skaper sunne og mer bærekraftige interiører som mennesker trives i. 

BAUX Acoustic Wood Wool

BAUX ble grunnlagt i Sverige med en visjon om å forene design med miljømessig bærekraft og akustisk ytelse. Ved å bruke naturlige materialer som treull kombinerer BAUX innovative lydabsorpsjonsløsninger med et sterkt designaspekt, noe som gjør produktene deres til et populært valg for offentlige og private rom som søker både design og funksjon.

DESSO AirMaster

DESSO AirMaster er et resultat av god innovasjon der høy ytelse og et solid design skaper sunne miljøer på kontorer, skoler og offentlige bygninger. Teknologien bak AirMaster er basert på et patentert garn som fanger støv og partikler åtte ganger mer effektivt enn glatte gulv, og fire ganger mer enn andre teppefliser.

Et inspirerende samspill mellom funksjon, farge og tekstur

For å skape en helhet og få gulv, vegger og tak fra Tarkett og BAUX til å snakke samme fargespråk, samarbeidet vi med det internasjonale designstudioet Form Us With Love. Resultatet er en gjennomtenkt, sammenhengende og allsidig fargepalett som spenner fra jordnære mineraler til varme blomster og frodige skogsnyanser.

Behind the scenes process of DESSO carpet tiles and BAUX acoustic panels matching colour palette

BAUX skaper avslappende og moderne interiør uten å gå på kompromiss med morgendagens sikkerhets- og miljøstandarder. Med Acoustic Wood Wool har de kombinert to av verdens eldste byggematerialer; tre og sement – for å skape høyfunksjonelle akustikkpaneler med lav miljøpåvirkning og som er helt resirkulerbare. Materialstrukturen i Acoustic Wood Wool demper effektivt støy og bidrar til å skape interiør der mennesker kan hvile, tenke og samarbeide. Materialet er egnet for alle klimaer og har også isolerende, varmebevarende og brannhemmende egenskaper og er slitesterkt og fuktbestandig.

Vi lever og puster på en levende planet. Hos Tarkett streber vi derfor hele tiden etter å beskytte luften vi puster inn. DESSO AirMaster® er utviklet for å bidra til menneskers helse og velvære, og er utstyrt med en patentert teknologi som kombinerer fine og grove fibre som fanger opp og kapsler inn helseskadelige støvpartikler fra luften. Tester har vist at AirMaster kan redusere mengden fint støv i luften med opptil åtte ganger sammenlignet med glatte gulv og opptil fire ganger sammenlignet med andre teppegulv1. Takket være sine lydabsorberende egenskaper fungerer AirMaster dessuten som et viktig element i innredningen, for å skape sunne, rolige miljøer som hjelper de ansatte med å fokusere på arbeidsplassen.

Bildegalleri

Relatert innhold

Fargerik arbeidsplass som viser DESSO AirMasters tre komplimentære designs
DESSO AirMaster®

Hos Tarkett jobber vi hele tiden med å bidra positivt til menneskers helse og velvære med våre gulv, ved å forbedre luftkvaliteten innendørs.

DESSO AirMaster teppeflis fanger 8 ganger med finstøv enn glatte gulv
Innendørs luftkvalitet

Vi lever og puster på en levende planet. Derfor streber vi hele tiden etter å beskytte luften vi puster inn.