Snowtopped – et vinterlandskap i bølgende former

Høyt over taktoppene og med utsikt over Sveriges hovedstad, finner du utstillingen Snowtopped under Stockholm Design Week. Snowtopped er en installasjon skapt av Tarkett i samarbeid med Note Design Studio som viser uante designmuligheter med materialer tradisjonelt tiltenkt gulvflater. 

Snowtopped er åpent for publikum på Stockholm Under Stjärnorna, hotel At Six  i Stockholm under Stockholm Design Week

4-8 februar kl 10.00-15.30

Inspirasjon fra det nordiske vinterlandskapet

Inspirasjonen til Snowtopped er hentet fra det nordiske vinterlandskapets myke og bølgende siluett. Et landskap der snøtopper i ulike størrelser og former skaper forlokkende miljøer for den besøkende å gå rundt i, med en følelse av å være omsluttet av snø og ikke vite hva som skjuler seg under snøteppet. Fargepaletten skifter mellom hvite og lysegrå toner, og de subtile mønstrene skaper skimrende effekter som minner om ulike lag av snø.


”Vi ville utforme et miljø som løfter frem allsidigheten og fleksibiliteten i selve materialet, og gjøre dette på en uventet måte”, sier Charlotte Ackemar fra Note Design Studio.


Snowtopped er laget av Tarketts homogene og holdbare vinylgulv i iQ-serien, et gulvmateriale som finnes i offentlige miljøer verden over - og som har blitt produsert i Sverige siden 1940-tallet.


2019 installasjonen er fortsettelsen på det fremgangsrike samarbeidet mellom Tarkett og Note Design Studio som startet med Stockholm Furniture Fair i 2018. Da ble standen The Lookout kåret til ”Editors’ Choice Award for Best Stand”. The Lookout vant dessuten Dezeen Awards 2018  i kategorien "Small interior" og er nominert i Frame Awards 2019.

Velkommen innom vår utstilling

Sted: Stockholm Under Stjärnorna, Hotell At Six, Brunkebergstorg 2 i Stockholm

Åpningstider: 4-8 februar kl 10.00-15.30. 

Velkommen!

Relaterte artikler

The Lookout – en formsterk installasjon

THE LOOKOUT KÅRET TIL BESTE STAND

Til årets Stockholm Furniture Fair lot vi Note Design Studio bidra med sin tolkning av muligheter som foreligger i våre materialer. Resultatet ble en innovativ og imøtekommende stand – The Lookout

LES MER