Design for alle

Design for alle

Design for alle

På lik linje med mote, påvirkes interiør av globale trender innenfor kunst, arkitektur og livsstil. Hvert år setter våre dyktige designteam seg ned sammen en felles visjon for de farger, mønstre og materialer som skal inngå i våre produkter. Deretter tar de frem et antall internasjonale gulvkolleksjoner og tilpasser disse etter lokale forhold og preferanser. 
Utgangspunktet er å skape god design for alle typer rom som bidrar til økt livskvalitet og et rent og trygt inneklima.

Nyskapende designsamarbeid på Stockholm Furniture Fair

I 2018 deltok Tarkett på Stockholm Furniture Fair med standen The Lookout  - utformet i samarbeid med Note Designstudio. Målet var å skape et innovativt og åpenhjertig område å besøke. Note Designstudio fikk gjøre sin tolkning av mulighetene som finnes i våre materialer. Resultatet ble hedret med prisen Editors' Choice Award "Best Stand". 

 

Farge og design påvirker oss

Dagens brede utvalg av gulvdesign gir mange valgmuligheter når det gjelder farger, strukturer og visuelle effekter. Gulvets estetiske utforming har en påvirkning på oss mennesker. I kombinasjon med for eksempel lyd og lys, hjelper design til å skape stimulans, kreativitet og oppmerksomhet – eller ro og avkobling.

Dette er spesielt relevant innenfor butikk, restaurant og hotellmiljøer. Her kan gulvdesign bidra til å skape unike miljøer som fanger kundens oppmerksomhet og øker merkevarebygging.  
 

Relaterte artikler
Multi Material design
Fire tips til å forbedre kundeopplevelsen i butikker, restauranter og hotellmiljøer

I Tarketts PLAY Magazine 2018 viser vi deg fire moderne og inspirerende måter å mikse og matche farger, materialer og formater som bidrar til å skape unik