Design for alle

Design for alle

Design for alle

På lik linje med mote, påvirkes interiør av globale trender innenfor kunst, arkitektur og livsstil. Hvert år setter våre dyktige designteam seg ned sammen en felles visjon for de farger, mønstre og materialer som skal inngå i våre produkter. Deretter tar de frem et antall internasjonale gulvkolleksjoner og tilpasser disse etter lokale forhold og preferanser. 
Utgangspunktet er å skape god design for alle typer rom som bidrar til økt livskvalitet, et rent og trygt inneklima og bærekraftige løsninger.

Kreative muligheter med innovativt vinylgulv lansert i Milano

Tarkett og Note har skapt en kolleksjon hvor alle de fem fargepalettene passer godt sammen enten i kombinasjon med spennende materialer som tre, stål og glass, eller kun med hverandre. Kolleksjonen viser til nye bruksområder som møbler og vegger, i tillegg til gulv.

 

Personlig gulvdesign og service

Vår Floorcraft Design Service gjør det mulig for deg å legge gulv med personlig vri! Med Floorcraft har du muligheten til å skreddersy gulvdesign med for eksempel logo, mønster eller andre effekter. Sammen kan vi skape unike designs etter dine ideer og vårt produktutvalg.

Farge og design påvirker oss

Dagens brede utvalg av gulvdesign gir mange valgmuligheter når det gjelder farger, strukturer og visuelle effekter. Gulvets estetiske utforming har en påvirkning på oss mennesker. I kombinasjon med for eksempel lyd og lys, hjelper design til å skape stimulans, kreativitet og oppmerksomhet – eller ro og avkobling. Dette er spesielt relevant innenfor butikk, restaurant og hotellmiljøer hvor gulvdesign bidrar til å skape unike miljøer som fanger kundens oppmerksomhet og øker merkevarebygging.