Desso

Desso

Vakre, rene, stille og moderne

Akkurat nå pågår det en renessanse for teppegulv i både hjem og offentlige miljøer. Tepper bidrar til bedret akustikk og luftkvalitet, og gir en sann følelse av komfort og ro. Dagens produkter er noe helt annet enn 60- og 70-tallets heldekkende tepper, som i dag gir mange negative assosiasjoner. Historien om hvordan teppegulvene fra Desso er blitt det vi ser på markedet i dag, er fremfor alt en suksesshistorie om innovativ design, kundefokus og bærekraftig produksjon.

Desso, som er en del av Tarkett Group, ble den første gulvbedriften i verden til å jobbe for sirkulær økonomi innen produksjon og gjenvinning, som ikke etterlater produksjonsavfall.  Denne filosofien konkretiseres med sertifikatet Cradle to Cradle, eller vugge-til-vugge på norsk.

For oss i Tarkett handler det i stor grad om en innstilling til design der form bare er et av mange aspekter i det hele. Design handler også om å ivareta helhetsbegrepet med utseende og funksjon, produksjon og gjenvinning - og på hele fotavtrykket du etterlater i både kundens liv og vår natur.