Moderne og fargerik arbeidsplass designet for velvære, viser DESSO AirMaster kolleksjonen

DESSO AirMaster®

Classic, Earth, Sphere

DESSO AirMaster: A Space to Breathe

Hos Tarkett jobber vi hele tiden med å bidra positivt til menneskers helse og velvære ved å forbedre luftkvaliteten innendørs. Derfor er vi stolte over å lansere en ny og enda bedre kolleksjon av DESSO AirMaster® – teppefliser som kan spille en grunnleggende rolle for sunne arbeidsplasser. 

Mennesker tilbringer i gjennomsnitt 90 % av tiden innendørs, og nivået av luftforurensning er ofte 2 til 5 ganger høyere inne i de fleste bygninger sammenlignet med utendørs. Små, usynlige partikler, støvpartikler, også kalt partikkelforurensning eller fint støv, spiller en avgjørende rolle for luftkvaliteten i boliger og på arbeidsplasser, og de er direkte forbundet med helserisiko. 

Med sin patenterte teknologi er DESSO AirMaster® 8 ganger mer effektiv i å fange opp og holde på fint støv enn glatte gulv, og 4 ganger mer effektiv enn vanlige teppegulv. AirMaster® bidrar til å rense luften, og gir miljøet og mennesker bedre helse og velvære, og plass til å puste. 

Colourful and vivid communal indoor area with a modern floor design using the DESSO AirMaster updated colour palette

Oppdatert fargepalett

DESSO AirMaster® fås i en oppdatert fargepalett med 9 aksentfarger og 9 nøytrale nyanser. Hver farge har alternative teksturer – fra Classics subtile linjer til Earths dramatiske dybde og Spheres tonede tekstur. De tre ulike designene fungerer perfekt hver for seg, men kan med fordel kombineres med hverandre for å skape effektfulle og spennende visuelle soner på arbeidsplassen.

Matching colour palette of DESSO AirMaster Classic, Earth, and Sphere carpet tile collections

AirMaster

DESSO AirMaster er et resultat av god innovasjon der høy ytelse og et solid design skaper sunne miljøer på kontorer, skoler og offentlige bygninger.

AirMaster Earth

DESSO AirMaster Earth har et organisk mønster der alle fargene veves inn i en svart tråd, noe som skaper en elegant kontrast og et taktilt visuelt uttrykk.

AirMaster Sphere

AirMaster Sphere tilfører en lunhet til arbeidsplassen med sitt rustikke uttrykk, inspirert av naturlige materialer og elementer.

Indoor Air Quality

Vi lever og puster på en levende planet. Hos Tarkett streber vi derfor hele tiden etter å beskytte kvaliteten på luften vi puster inn. AirMaster® er skapt for å bidra positivt til menneskers helse og velvære, og er et eksempel på Tarkett Human-Conscious Design® – vårt engasjement for å skape gulv som er bra for mennesker og planeten. Hver eneste dag.

The word breathe in a natural space, showcasing how important air quality is for indoor spaces and for Tarkett's strategy

Vårt engasjement for bærekraft

For over ti år siden forpliktet vi oss til å sette sirkularitet i sentrum for alt vi gjør. Teppeflisene våre består av to nøkkelkomponenter, garn og en 100 % resirkulerbar EcoBase-bakside, som kan settes sammen like pent og enkelt som de senere kan tas fra hverandre for resirkulering. Som en del av vårt kontinuerlige arbeid med å redusere karbonavtrykket vårt, er vi stolte over å kunne lansere en ny og forbedret EcoBase-bakside, der en ny biobasert ingrediens erstatter en av de tidligere brukte hovedingrediensene  som hadde petroleumsbasert innhold.

DESSO Carpet tiles are composed of yarn and EcoBase backing that can be taken apart for recycling

Vårt sirkulære klimaavtrykk

For å vite hvor mye karbon som genereres og spares i løpet av et produkts livssyklus, beregner og verifiserer vi det sirkulære karbonavtrykket for hver av teppefliskolleksjonene våre. 

Vårt lukkede kretsløpssystem sikrer at teppeflisene våre har et imponerende lavt sirkulært karbonavtrykk – et avtrykk som vi sammen med partnere og kunder kontinuerlig jobber for å redusere ytterligere.

Circular Carbon Footprint of DESSO AirMaster Classic, AirMaster Earth, and AirMaster Sphere carpet tile collections

Tarketts samarbeid med BAUX

Tarkett har inngått et samarbeid med BAUX – som er verdensledende innen bærekraftige akustiske, lydabsorberende produkter for vegger og tak.

Sammen har vi utviklet en skreddersydd fargeserie, der BAUXs akustiske veggpaneler av treull kombineres med AirMasters støvreduserende teknologi. Det betyr at vegg- og teppefliser enkelt kan koordineres for å skape et sunnere og mer enhetlig arbeidsmiljø. 

Harmonious indoor space with matching colour palette interior design using Tarkett flooring and Baux acoustic walls

Billdegalleri

Relatert innhold

contemporary workspace interior style with matching colour palette for floors and acoustic walls
Tarketts samarbeid med BAUX

Drevet av felles verdier for velvære og miljøansvar forenes BAUX og Tarkett her i en harmonisert fargepalett.

DESSO AirMaster teppeflis fanger 8 ganger med finstøv enn glatte gulv
Innendørs luftkvalitet

Vi lever og puster på en levende planet. Derfor streber vi hele tiden etter å beskytte luften vi puster inn.