DESSO Airmaster Reflection Collection | campaign page header

DESSO Airmaster® Reflection

Vakkert balansert

DESSO AirMaster Reflection er skapt med moderne gjestfrihet og arbeidsplasser I tankene, og er inspirert av japansk designfilosofi som bygger på balanse, ro og natur. 

Ettersom grensene mellom hjemmet og arbeidsplassen fortsetter å viskes ut, har denne 100 % resirkulerbare kolleksjonen blitt designet for å gi et pusterom fra vår hektiske hverdag, med velvære innebygd i gulvets struktur. Kolleksjonen inneholder Tarketts patenterte AirMaster-teknologi som kapsler inn finstøv og bidrar til et bedre inneklima.  

Airmaster Reflection 4 images gallery

Rengjør luften

Viktigheten av ren luft skal ikke overvurderes. Små, usynlige partikler og fint støv spiller en avgjørende rolle for luftkvaliteten på hoteller og arbeidsplasser og er direkte knyttet til helserisiko. Vår tilstedeværelse, følelse av velvære og vår helse generelt har stor nytte av luft som er fri for forurensning. 

Siden introduksjonen har AirMaster-teknologien vist seg effektiv i utallige arbeidsmiljøer og i strenge laboratorietester. Sistnevnte har vist at DESSO AirMaster® er opptil fire ganger mer effektiv enn vanlige tepper til å fange opp og holde på fint støv enn glatte gulv (PM10)1. Og minst fire ganger mer effektiv sammenlignet med standard teppeløsninger (PM10)2

Bevist effektiv luftrensing

DESSO AirMaster er det første produktet i verden som mottar GUI Gold Plus-merket, den høyeste akkrediteringen utstedt av Gesellschaft für Umwelt- und Innenraumanalytik (GUI), Tysklands ledende uavhengige testinstitutt for luftkvalitet. GUI Gold-merket ble tildelt på grunnlag av 15 gjentatte tester hvor DESSO AirMasters utmerkede evne til å fange opp fint støv ble målt for å sikre at resultatene er vitenskapelig korrekte, og ikke bare basert på en enkelt ytelse. Under noen tester ble DESSO AirMaster funnet å være opptil 20 ganger mer effektiv til å fange opp og holde på fint støv enn glatte gulvoverflater.

Unike, taktile virvelmønster

Med DESSO AirMaster Reflection kan du lage unike, taktile virvelmønstre over gulvet. Den unike komposisjonen oppnås ved å kombinere en nøytral eller mørkere teksturert finish med buede, subtile linjer, og en kontrasterende eller matchende grunnfarge. Design med flere lag gjør det mulig å eksperimentere med linjer, teksturer og farger for å skape visuelt beroligende miljøer. Kolleksjonen er tilgjengelig i ni fargenyanser.

Oppdag den nye kolleksjonen AirMaster® Reflection

DESSO Airmaster® Reflection

Inspirert av japansk formspråk sentrert rundt balanse, ro og natur, den nye DESSO AirMaster® Reflection har velvære innebygget i hver teppeflis.

Miljøegenskaper

DESSO AirMaster Reflection er Cradle to Cradle®-sertifisert på sølvnivå og produsert med 100% grønn energi.

Airmaster Reflection credentials

          

Bildegalleri

Farger

image
  1. World Health Organization Air quality guidelines for particulate matter, global update 2005.
  2. Basert på tester utført av GUI med DESSO AirMaster® sammenlignet med standardgulv og sammenlignet med et strukturert tekstilgulv av standardtype (medianverdi).
  3. Målingene utføres ved en høyde på 80 cm og 110 cm (i andningszonen).
  4. ISO 16000-testanalyse ihht AgBB-evalueringsskjema 2010 og ihht GUT:s utslippskriterier