DESSO Essence kolleksjonene - Kombiner dem som du vil!

DESSO Essence kolleksjonene - Kombiner dem som du vil!

DESSO Essence-familien

De slitesterke og funksjonelle kolleksjonene i DESSO Essence-familien er alle skapt for å kunne kombineres med hverandre. DESSO Essence er en slitesterk teppeflis som kombinerer høy ytelse med et bra prisnivå, og et stort utvalg designs. Utforsk farger og mønstre i kolleksjonene, og kombiner etter eget ønske! 


Essence

DESSO Essence utgjør en basis av de fire kolleksjonene, som i tillegg består av DESSO Essence Stripe, DESSO Essence Structure samt DESSO Essence Maze. DESSO Essence finnes i 31 farger, og passer perfekt med de andre kolleksjonene. Dette skaper muligheter for et lekent interiør og kreative designløsninger som passer til ulike miljøer. 

Essence Maze

DESSO Essence Maze har et fantastisk geometrisk mønster med 12 ulike fargekombinasjoner. Den oppfriskende fargepaletten spenner fra dempede nøytrale til dristige aksenttoner for å gi en mer dramatisk effekt. DESSO Essence Maze kan kombineres med ensfargede DESSO Essence, og kan også installeres tilfeldig for en mer uttrykksfull effekt.

Essence Stripe

DESSO Essence Stripe er designet for kommersielle miljøer, og har et lekent uttrykk i sitt lineære design. De karakteristiske stripene i varierende tykkelse. og en palett av herlige farger kompletterer de øvrige kolleksjonene i Essence-familien. 

Essence Structure

DESSO Essence Structure byr på et organisk uttrykk med nyanserte linjer. Gulvets assosiasjon til stenvaskede utseende er skapt gjennom en sammenføyning av lyse og mørke fargetoner. Kolleksjonen finnes i 12 farger og to formater; fliser på 50x50 cm og staver på 100x25 cm. Kolleksjonen kan kombineres kreativt med øvrige kolleksjoner i DESSO Essence-familien.