DESSO X RENS Header

DESSO X RENS

Redesign med farger gir nytt liv til teppefliser

DESSO X RENS kolleksjonen er designet for prosjekter med et særlig øye for farger og plass til modige mønster. Kolleksjonen er tilgjengelig i tre balanserte sett med farger hvor alle gir mulighet til å skape interiør med farger i innemiljøer. 

Designerne hos Studio RENS har på en leken og omtenksom måte muliggjort gjenbruk av kasserte teppefliser fra produksjonen med redesign gjennom farger.
Uansett eksisterende design har de ved å fargelegge halve teppeflisen med rødt, gitt nytt liv og skapt nye fargenyanser og slik fått produktene til å harmonisere i en spennende miks av paletter og teksturer. 

DESSO_X_RENS_Designers

Fra liten til stor skala

I 2014 begynte de to designerne å utforske fargen rød; en følelsesmessig farge og en farge for advarsler og dristige uttalelser, og notorisk vanskelig å bruke i interiørdesign.

Ved å fargelegge flisene på nytt og binde dem sammen gjennom fargen rød, fikk de alle de tidligere fargene og nyansene til å fungere i perfekt harmoni. Takket være Studio Rens har en visuell design inspirert til teknisk utvikling, og med samme omsorg og omtanke nå blitt skalert opp til å produseres ved vår fabrikk i Waalwijk, Nederland.

DESSO_X_RENS_Designs

Et nytt liv

Utgåtte DESSO teppefliser fra noen av våre mest brukte kolleksjoner kommer nå i flere ulike fargetoner og nyanser.  Tre balanserte fargekombinasjoner oppmuntrer til å designe dine egne gulvmønster, og leke med farger i innredning av miljøer. Designet med øye for farger, og for rom med plass til mønster, gir DESSO X RENS deg mulighet til å skape livlige og spennende interiør gjennom omtenksom gjenbruk av teppefliser.

DESSO X RENS

En leken og omtenksom tilnærming til gjenbruk av utgåtte DESSO teppefliser gjennom redesign: Den nye kolleksjonen DESSO X RENS er designet med et øye for farger i miljøer med rom for modige mønster.

Bildegalleri