Et nytt designkonsept for parkettgulv - fiskebensmønster

Et nytt designkonsept for parkettgulv - fiskebensmønster

Segno – vårt nye modulære designkonsept for parkettgulv

Med vår nye gulvkolleksjon Segno tar vi utviklingen av eikeparkett til et nytt nivå. Segno kombinerer Tarketts gode materialkvalitet og finish med et helt nytt modulært desingkonsept som skaper det perfekte gulvet i alle typer miljøer. Det kan bli til en fiskebensparkett i en klassisk byleilighet, eller et helt nytt og unikt mønster til en arkitekttegnet moderne leilighet eller et kontor.

Lag ditt eget kreative uttrykk

Denne nye kolleksjonen har vi skapt for arkitekter og privatpersoner som ønsker å sette sitt helt eget kreative uttrykk på gulvet. Med Segno sitt unike konsept kan man designe akkurat det gulvmønsteret som behøves for at et rom skal oppnå sitt fulle interiørpotensiale. Segno kan brukes i private hjem, og offentlige arealer som butikker, hoteller og kontorer.

Både tradisjonelle mønster og nye unike uttrykk

Segno er et modulært designkonsept, som gjør det mulig å skreddersy både tradisjonelle mønstre som fiskeben i tillegg til helt nye kreative uttrykk. Dette er en kolleksjon med modulære mønstergulv som passer i private hjem og offentlige rom som butikker, hoteller og kontorer.

Parkettkolleksjonen består av venstre- og høyrebord, og med disse kan arkitekter designe helt nye uttrykk og tradisjonelle fiskebensmønster for rom som fortjener et helt spesielt gulv. Formatet på plankene gjør det lett å skape ulike mønster og uttrykk. Når Segno legges i ulike vinkler gir et innfallende lys et ytterligere designelement til plankene, og skaper en dynamisk og vakker visuell effekt.

Segno passer godt både i hjemmemiljøer og i offentlige lokaler som butikker, hoteller, restauranter og museer. Plankene har lett fas og er 120 mm brede, 600 mm lange og 11 mm tykke. Kolleksjonen leveres i 5 nydelige nyanser; Eik Lime Stone, Eik Old Brown, Eik Blonde, Eik Old Grey og Eik.

Muligheten med å kombinere de ulike fargene som Segno kommer i, gjør de kreative mulighetene nesten uendelige. Bordene til Segno kommer i fem farger som er baserte på våre storselgere i Heritage-kolleksjonen.

Bildegalleri