Gulv till butikk, kontor restaurant og hotell

Gulv till butikk, kontor restaurant og hotell

iD Click Ultimate - for en limfri installasjon, et stille innemiljø og lekkert resultat

Tarketts ftalatfrie vinylkolleksjon iD Click Ultimate har gode lyddempende egenskaper, slitesterk overflate og gir et lekkert sluttresultat. Kolleksjonen er fornyet med 21 nye desing og 5 nye formater. Med sin høye ytelse og rigide kjerne er iD Click Ultimate fortsatt den mest avanserte LVT-løsningen. Installer nytt gulv med minimalt av tidsbruk samtidig som kundenes behov ivaretas.

Gulvet produseres i Tarkett sin fabrikk i Europa, og 14 referanser finnes på lager.

Integrert akustikkbakside

Den integrerte akustikkbaksiden på iD Click Ultimates gir en trinnlydsforbedring på opptil 19dB, hvilket gir en bedre lydabsorbsjon enn de fleste andre harde gulvløsninger. Dette minsker uønsket bakgrunnsstøy i eksempelvis hotellrom og på arbeidsplasser. Som en ekstra bonus kreves det heller ikke et akustikkunderlag ved installering, hvilket igjen minimerer tid og kostnader.

Limfri installasjon

Renovering av gulv utsettes ofte til fordel for videre drift og tilgjengelighet for kundene.  iD Click Ultimate installeres raskt og enkelt av flere årsaker; klikksystemet gjør det til et effektivt gulv å legge uten bruk av lim. iD Click Ultimate krever veldig lite forberedelse av undergulvet, og i enkelte tilfeller ingen forberedelse i det hele tatt. Gulvet kan legges direkte på fliser* hvilket minimerer driftsstopp i eksempelvis butikker, kontorlokaler og på hoteller.

*Les leggeanvisningen for mer informasjon og krav til underlag.

Slitesterk

iD Click Ultimate har bruksklasse 34, hvilket gjør det egnet for områder med mye trafikk og slitasje. Gulvet er tolerant for temperaturvariasjoner, og er ikke følsomt mot inntrykksmerker eller skomerker takket være den ekstra kompakte RCC-innovasjonen i kombinasjon med vår PUR-overflatebehandling. Denne slitesterke overflaten forenkler også rengjøring og vedlikehold.  Gulvet tåler temperaturvariasjoner mellom +10°C og +60°C.  Takket være sin dimensjonsstabilitet kan gulvet installeres på opptil 400 m2 uten ekspansjonsfuger.

Flere mønster og større formater

iD Click Ultimates naturtro mønster skaper tidløse og moderne miljøer for detalj- og varehandelen, hotell og restauranter. Nå er kolleksjonen fornyet med 21 nye referanser og større formater for en mer eksklusiv følelse. 14 av disse finnes på laget.