Hold The Line - en formstudie

Hold The Line - en formstudie

Linjer, farger og former

’Hold the Line’ er resultat av et tett og kreativt samarbeid mellom svenske Note Design Studio og Tarkett sine talentfulle teknikere. Sammen har de sett på hvilke muligheter som gjemmer seg mellom fugene på våre slitesterke homogene vinylgulv i iQ-serien. Konseptet ‘Hold the Line’ er inspirert av fargesprakende idrettsbaner sett fra fugleperspektiv, og hvor sveisetråden er i fokus.

iQgulv fra Tarkett med sveisetråd i ulike former

Bli kreativ med sveisetråder - se filmene

 

Inspirasjon fra idrettsbaner

Formstudien ”Hold The Line” er basert på linjer, farger og former vi finner på offentlige idrettsbaner verden rundt. Materialet som er benyttet i prosjektet her er  iQ Megalit, iQ Granit og iQ Eminent fra vår iQ-kolleksjon med homogene vinylgulv.

Sveisetråder...

...kommer i alle mulige farger. De kan fremheves, skape kontraster, skjules eller gå ton i ton med gulvmaterialets farger. Å sveise sammen vinylgulv betyr at man skjøter to deler gulv ved hjelp av varm sveisetråd. Dette gjøres ved å anvende en varmluftsenhet for sveising med et spesielt munnstykke, i tillegg til andre verktøy for gulvlegging. Dette er genuint håndverk!

iQgulv fra Tarkett med mønster skapt av sveisetråd

Bildegalleri

Foreslåtte kolleksjoner