Vinylgulv iD Click Ultimate Tarkett

iD Click Ultimate

iD Click Ultimate er et modulært LVT-gulv med innebygd akustikkbakside, og kommer i flis- og plankeformater. Gulvene har det unike overflatelaget TEKTANIUM™ som gir høy motstand mot slitasje og flekker, og som gir en ultramatt finish. Kolleksjonen passer i en rekke miljøer – fra bolig til krevende og svært trafikkerte områder som kontorer, hoteller, sykehjem, skoler og butikker.

Den integrerte akustikkbaksiden gir trinnlyddemping på opptil 19dB, som er en bedre lydabsorbering enn de fleste andre harde gulvløsninger. iD Click Ultimate er et godt valg for rom med store overflater da produktets stabilitet tillater installasjon på opptil 400 m² uten ekspansjonsfuger. Gulvet tåler også temperaturvariasjoner mellom +10°C og +60°C. Gulvene produseres i Tarketts fabrikk i Europa, og 16 referanser lagerføres i Sverige. Øvrige referanser er bestillingsvare. Utvalgte design i iD Click Ultimate er også tilgjengelig i andre iD-kolleksjoner, med andre produktfunksjoner og installasjonsmetoder.

iD står for Intelligent Design og gjenspeiler en ny tid for modulære LVT-gulv, takket være en forbedret trykk- og print-teknologi. Mønstrene i iD Click Ultimate er delt inn i tre designfamilier; Natural, Authentics og Classics som produseres med henholdsvis digitaltrykk, dyp pregning og rotogravure, noe som skaper ekstremt naturtro mønstre. 

Naturals

Mønstrene i Naturals er skannet fra nøye utvalgte råvarer i naturen, og trykket digitalt med høy oppløsning uten mønsterrepetisjon på opptil 12 m².

Authentics

Authentics har en preget overflate, som gir en naturtro mønstereffekt på planker og fliser. Pregingen er perfekt tilpasset trykket, noe som skaper et meget realistisk sluttresultat.

Classics

Gulv med klassisk dyptrykk har eksistert i flere tiår, og mønstrene i Classic består av våre mest populære materialer og farger.

iD Click Ultimate

1. TEKTANIUM™ overflate: ultramatt overflate og maksimal slitestyrke med høy motstand mot slitasje og flekker.

2. Bredt utvalg av tre- og steinmønstre produsert med digitaltrykk, dyp pregning og rotogravyr, som skaper ekstremt naturtro mønstre.

3.  RCC+ teknologi sikter til gulvets sterke komposittkjerne som gjør det mulig å montere gulvet på større flater takket være god dimensjonsstabilitet.

4.  Integrert akustikkbakside som gir trinnlyddemping på opptil 19dB.

5.  GenClick® låsesystem muliggjør limfri installasjon. Gulvet kan legges direkte på de fleste eksisterende underlag, også fliser.

 

Bildegalleri