Designgulv LVT til offentlige miljø

Gjenoppdag det autentiske med iD Inspiration

Våg å inspirere

Nye iD Inspiration er LVT-gulv med naturtro design og ultramatt overflate som er tilgjengelig i 100 dekorer og i 7 formater. Kolleksjonen byr på spennende design i flere ulike tekniske variasjoner som muliggjør enkel oppgradering. 

Naturinspirerte mønstre og designs, gjengitt med ekstremt realistiske trykk i høy oppløsning, bidrar til å skape interiør som gir en god følelse. Gulvene i iD Inspiration passer like godt i private hjem, som i miljøer med høy trafikk slik som kontor, hotell, butikk, eldrehjem og skoler. Dette legger til rette for å skape dynamiske miljøer med livlig og naturtro gulvdesign!

Et nordisk kolleksjonsutvalg med 20 referanser i klikk og limbar utgave vil være tilgjengelig fra vårt lager i Ronneby, Sverige for rask levering.

 

Ta en virtuell rundtur

.

Tre designfamilier

Naturals

Naturals-designene er hentet frem fra nøye utvalgte materialprøver fra naturen som skannes og deretter trykkes digitalt, hvilket gir motiver i høy oppløsning uten gjentakelse på inntil 12 m².

Authentics

De autentiske gulvene har en preget overflate, laget med en teknologi som skaper struktureffekter i planker og fliser. De pregede områdene følger de høyoppløselige trykkede bildene, noe som resulterer i svært naturtro overflater.

Classics

De klassiske duse designene har holdt seg tidløse i flere tiår. Våre Classics-design viser våre mest anerkjente materialer og fargeharmonier.

Fang skjønnheten i tre og stein

Nye iD Inspiration markerer et vendepunkt for design av modulære LVT-gulv. Vår avanserte digitale trykkteknologi gjør at vi kan fremheve subtile detaljer i tre- og steindesign, og gjøre hver planke eller flis unik i utforming, struktur og farge. Viktigst av alt, det gir deg muligheten til å velge det beste innen naturtro design med alle egenskapene til et LVT-gulv av ypperste kvalitet.

Gulv med høyoppløselig trykk og ikke-repeterende motiv på inntil 12 m²!

Unik produksjonsteknikk gjenskaper ikke-repeterende design på opptil 12m² med høyoppløselig digitalprint.

Vær kompromissløs

.

TEKTANIUM™ - en ekte banebrytende teknologi

iD Inspiration har vårt nye TEKTANIUM™ overflatesjikt som beskyttelse, og byr på uovertruffen motstand mot riper, slitasje og flekker.  Det gir i tillegg en ultramatt overflatefinish som er unik. Ved å kombinere ultramatt effekt med fantastisk motstandsdyktighet og slitasjeegenskaper, får gulvoverflaten et mer realistisk og naturlig design - og varer lenger. TEKTANIUM™ er det eneste PU-belegget som kombinerer alle disse funksjonene, slik at man får alt i ett.

Ikke sett begrensninger

Ønsker du å gjøre noe unikt for ditt prosjekt, kan du skape eksklusive spesialtilpassede gulvdesign, utviklet i samarbeid med våre designere på Tarketts design lab. Kolleksjonen byr på nesten uendelige kombinasjonsmuligheter. Hvert aspekt av produktet kan tilpasses med alle dekorer. 

Spesialtilpassede design lages på bestilling. Kontakt din salgsrepresentant for informasjon om vilkår og betingelser for ditt prosjekt. Alle prosjekter vurderes individuelt.

.

Vi vil gjerne prate med deg

Interessert i å få vite mer om våre iD Inspiration-kolleksjoner?

Se mer

Se kolleksjonene