iD Mixonomi

iD Mixonomi

"The art of mixing"

“The art of mixing”. Vår nye modulære vinylgulv-kolleksjon iD Mixonomi er utviklet spesielt for arkitekter og designere. Kolleksjonen introduserer en komplett løsning for skreddersøm med 11 ulike formater og hele 34 livlige og trendy farger å leke med. iD Mixonomi er grensesprengende når det kommer til design-løsninger. Kolleksjonen gir arkitekter og designere en unik mulighet til kunstnerisk utfoldelse, og til å forme unike kundeopplevelser gjennom gulvdesign og konsepter. I april 2017 mottok iD Mixonomi the Red Dot Award: Produkt design.

▪ 8 fult kombinerbare formater & 3 mini-former for en komplett løsning
▪ 34 livlige & trendy farger
▪ Uendelige design-løsninger

Se mulighetene i kolleksjonen, og lag ditt eget mønster med vårt online system :

5 fargepaletter med totalt 34 livlige og trendy farger

  

Den smakfulle, intense og eksotiske Spicy Warms paletten er et utvalg luksuriøse og varme gul, oransje og brune toner inspirert av naturlig oker, krydder, lær, sjokolade og terrakotta. De jordnære fargene i denne paletten er både naturlige og trendy, og derfor ideelle for sofistikerte interiør med en eksotisk vri.
Inspirasjon til denne varme og intense paletten er hentet fra Indias mest kjente landemerke Taj Mahal.

Paletten med navnet Cosy Neutral er inspirert av naturlige materialer som tre, mineraler og leire. Fargene er naturlige, rolige og beroligende men med et sofistikert utvalg off-white, grå og beige toner. Denne sobre varme sammensetningen baner vei for behagelige, komfortable og koselige interiør.

Inspirasjonskilden til denne paletten er hentet fra et av Londond mest kjente landemerker Big Ben, også kjent som Elizabeth Tower.

Bold Primaries er iD Mixonomi sin mest livlige, dynamiske og i øyenfallende fargepalett. Fargespekteret er inspirert av sport og sterk skilting, og består av et stort utvalg grønne, blå og røde toner. Med sitt prangende, stimulerende og optimistiske utseende er dette farger perfekt til bruk i lekne og dristige lokaler.
Fargene er inspirert av Moskva sitt kjente landemerke St. Basil katedral på den pulserende Røde Plass.

Fargene i Tender Pastels er et utvalg myke grønn, blå, rosa og gule toner - inspirert av de deiligste bakverk og fløyelsmyke iskremer - og alle for å gjenskape en følelse av et sjarmerende, friskt og behagelig interiør. Dette delikate, feminine og muntre fargeutvalget er et perfekt utgangspunkt for retroinspirert interiør.

Inspirasjonen til paletten er hentet fra det verdenskjente landemerket Frihetsgudinnen i New York.

Med inspirasjon i noble materialer som fløyel, smaragder og mørkt treverk skaper paletten Deep Darks en luksuriøs, chic og maskulin følelse i rommet. Utvalget består av mørke og intense toner av grønn, blå, rød og kaki. Med formell karakter, men uten å virke stram, skaper Deep Darks et godt utgangspunkt for elegante interiørkonsepter helt i tråd med trender i tiden.
Det kjente monumentet Hagia Sophia i Istanbul står bak inspirasjonen for paletten.

iD Mixonomi konfigurator er et gratis nettbasert verktøy som gjør det enkelt for deg å kombinere formater og farger fra kolleksjonen, og dermed skape egne design og fargesammensetninger. Når du er ferdig med ditt designoppsett, kan du enkelt visualisere resultatet i utvalgte rom, laste ned bilde eller CAD-fil, og få tilgang på artikkeloppsett for rask bestilling.

Red Dot Award er en internasjonalt anerkjent utmerkelse for god design som deles ut hvert år, og er av bransjen høyt respektert og et verdsatt kvalitetsmerke for god design og innovasjon. LVT-kolleksjonen iD Mixonomi vant Red Dot Award-prisen for Produkt design på bakgrunn av sin designtilnærming, og de kreative muligheter som produktet legger til rette for.

Den uavhengige og internasjonale Red Dot Award juryen bestående av eksperter fra bransjen, uttalte: "variasjon, uttrykksfullhet og kreativitet er kjennetegn på de modulære vinylgulvformatene iD Mixonomi består av. De gir rom en unik atmosfære takket være sin sofistikerte stil."