Media City Bergen

Media City Bergen

2017 | Bergen, Norge

Bildegalleri

I 2017 åpnet dørene til Skandinavias første medielandsby Media City Bergen.  NRK Hordaland var en av bedriftene som flyttet inn i sine nye flotte lokaler. Lokalene er i byggets nedre del, i nærhet til publikum. Akkurat slik NRK selv ønsket det. Store vindusflater og åpne dekker mellom etasjene gir godt med lys, samtidig som forbipasserende får innsyn til redaksjonslokalene. Interiørarkitekten iArk ved Thea Røhrt har stått for innredningen av lokalene til NRK Hordaland. Lokalene byr på en lys og funksjonell fargepalett i tidløse toner. 

 

Fargerike teppefliser bryter opp ensfarget grått dekke

Tarkett har omlag 21 000 kvm med teppeflisen DESSO Essence i lokalene som huser Media City Bergen. Ca 2 000 kvm av disse ligger hos NRK Hordaland.

De helt grå teppeflisene fra Essence-kolleksjonen er lagt i samme retning for å skape effekt av heldekkende teppegulv. I tillegg til ensfargede områder som base for et ellers fargerikt interiør, ble det utarbeidet spesielle områder med «old school» pikselmønster for å skape dynamikk i lokalet. Områdene med mønster og dynamikk ble lagt etter en nøye planlagt skisse utarbeidet av en grafisk designer.

Foreslått kolleksjon

Om

I 2017 åpnet dørene til den nye medielandsbyen Media City Bergen. Lokalene huser flere av landets største mediebedrifter.

Designer/arkitekt

iArk Interiørarkitekter

Segment