Morland 4

Morland 4

2023 | Oirschot, Nederland

Bildegalleri

Å jobbe sammen for å oppnå et felles mål

Morland 4 er en coworking-space (kontorhotell) som brukes av flere ulike bedrifter. For alle disse er kreativitet en sentral del av arbeidet, og et inspirerende arbeidsmiljø er derfor ønsket. Det rette arbeidsmiljøet oppmuntrer til kunnskapsdeling og kreativitet som igjen kan bidra til bedriftenes suksess. I tillegg fremmer et innovativt interiørdesign produktivitet og inspirasjon, og rikelig med rom for både individualitet og samarbeid.

Målet med renoveringen var å finne en stil som uttrykker den felles identiteten til alle bedriftene på Morland 4. Det første steget var derfor å identifisere bedriftenes viktigste krav, og deretter basere designet på dette. Disse tre viktige punktene var viktig å vurdere:

  • Mer rom for samtale
  • Et attraktivt og åpent arbeidsmiljø
  • God akustikk

Basert på denne informasjonen skapte interiørdesignerne i Visievormgevers tre ulike områder – WORK, PLAY og MEET – som skal gi hver av bedriftenes ansatte et miljø som fremmer godt arbeid, ro og samarbeid. Hvert område er også allsidig. Spisesalen hvor de ansatte spiser lunsj kan for eksempel også brukes til møterom.

Kreative og funksjonelle områder

For å tydelig markere hver sone ble Tarketts DESSO x RENS teppefliser installerte i en livlig fargemiks. Denne unike designerkolleksjonen er laget av resirkulerte teppefliser og gir rommet et moderne uttrykk med et miljøvennlig grunnlag. Det lekne designet uttrykker de ansattes kreative identitet og oppmuntrer til innovativ tenkning.

MEET-sone: Teppeflisene gir bedre akustikk i de delvis avskilte møteområdene samtidig som de blå og lilla tonene, spesielt i kombinasjon med sonens mørke fargeskala, skaper en luksuriøs og sofistikert følelse. 

WORK- og PLAY-soner: Den røde og oransje fargekombinasjonen i disse sonene skaper en atmosfære som motiverer og inspirerer til produktivitet og aktivitet.

Bærekraftige og tidløse design

Arkitektbyrået Visievormgevers visjon for kontorlandskapet ble realisert med Tarketts DESSO X RENS-kolleksjon. Tarketts gulv er laget av lokale materialer med minimalt avfall og er resirkulerbare, noe som skaper tidløse design og en miljøbevissthet.

"Ved å velge denne tiltalende kolleksjonen falt alt på plass – fra bruken av gjenbrukbare materialer til sammensetningen av livlige fargekombinasjoner. Alle elementene bidro til vårt mål om å skape brukbare rom som fremmer en sunn balanse mellom arbeid og lek." 

Morland 4 er en moderne arbeidsplass designet med fargerike DESSO x RENS-teppefliser som tilbyr fellesområder for kreativitet og innovasjon.

 

Making conscious choices. For people and planet.
Tarkett Human-Conscious Design®.

 

 

Foreslått kolleksjon

Om

Morland 4 er en moderne arbeidsplass designet med de fargerike DESSO x RENS-teppeflisene, som skaper arbeidsområder for kreativitet og innovasjon.

Designer/arkitekt

Visievormgevers

Entreprenør

GRIPP Projecten

Eieren av bygget

Moreland Vastgoed

Segment

Kategori