Ny kolleksjon heterogene vinylgulv med moderne design og høy ytelse

Ny kolleksjon heterogene vinylgulv med moderne design og høy ytelse

Ny bred kolleksjon heterogene vinylgulv

Nå lanserer vi de heterogene vinylgulvene Excellence, Platinium og Tapiflex Stairs. Kolleksjonene er designet for å møte de mest krevende tekniske og helsemessige krav til gulv innen utdanning, helsevesen og eldreomsorg.

Å utnytte lysets egenskaper

Lys spiller en vesentlig rolle i alle miljøer, og bidrar til menneskers komfort. I utviklingen av de nye kolleksjonene hentet design teamet inspirasjon fra tre av lysets egenskaper;  gunstig, naturlig og smart. De nye kolleksjonene er derfor utformet med hensikt å generere velvære, tilføre energi og oppmuntre til interaksjon og sosial kontakt.

Kolleksjonene tilbyr...

..et komplett sortiment med farger, mønstre og struktur for å skape unike og fargerike miljøer.  Samtlige designs kan tilpasses og kombineres, noe som gir unike muligheter for designløsninger; miks og match nyanser og mønster, og kombiner gulvbelegg med trappeløsning for å skape originale og skreddersydde interiør med moderne uttrykk. 

Excellence: markedets største farge- og designkolleksjon

Excellence er et robust vinylgulv spesielt utviklet for å passe inn på skoler, sykehus og eldresenter der lyd- og arbeidsmiljø har spesielt fokus. Med sitt moderne utseende og gode slitestyrke er også gulvet passende for butikkmiljø. Gulvet har høy gangkomfort og en slitesterk konstruksjon. Excellence har markedets største utvalg av designs. Kolleksjonen kommer i to utførelser; akustikkgulvet Tapiflex Excellence med trinnlydsdemping på hele 19dB, og kompaktversjonen Acczent Excellence med den høyeste slitestyrken. Totalt finnes over 250 alternativer i tidsriktige og attraktive nyanser og mønster.

Platinium: farge og form for krevende miljøer

Kolleksjonen er utviklet for å møte de mest krevende tekniske og helsemessige krav innen gulv til helsevesenet. Takket være sitt eksklusive design er gulvet også passende for mer kommersielle miljøer. Platinium er ikke kun et ekstremt motstandsdyktig gulv med lang livssyklus. Det bidrar også til et mer stille arbeidsmiljø i trafikkerte områder med sin 17dB trinnlydsdemping. Totalt finnes over 140 alternativer i 8 ulike mønster og en mengde farger oppdelt i Tapiflex Platinium for maksimal trinnlydsdemping, og den kompakte versjonen Acczent Platinium.

Foreslåtte kolleksjoner