Ny og smart løsning for renovering av butikk, restaurant og hotell

Ny og smart løsning for renovering av butikk, restaurant og hotell

iD Click Ultimate installeres raskt, har gode lyddempende egenskaper, en slitesterk konstruksjon og lekkert design.

Renovering av gulv på hotell, i restauranter og butikker kan være krevende.  Forventningene er høye, installasjonen må være perfekt og i tillegg gå raskt for at driften skal påvirkes minimalt. iD Click Ultimate, Tarkett sitt nye vinylgulv med sterk og stabil kjerne går raskt å installere, har gode lyddempende egenskaper, er slitesterkt og gir et pent resultat med lekre designs og mønstre å velge mellom.  

Lettlagt

Renovering av gulv utsettes ofte til fordel for videre drift og tilgjengelighet for kundene.  iD Click Ultimate installeres raskt og enkelt av flere årsaker; iD Click Ultimate krever veldig lite forberedelse av undergulvet, og i enkelte tilfeller ingen forberedelse i det hele tatt. Gulvet kan legges direkte på fliser* hvilket minimerer driftsstopp i eksempelvis butikker, kontorlokaler og på hoteller.

I tillegg har iD Click Ultimate låsesystemet I4F, et av markedets raskeste installasjonssystemer. Systemet er opptil 30 prosent raskere enn standard klikksystem. iD Click Ultimate leveres også med integrert akustikkbakside hvilket sparer ytterligere tid og penger ved installering. 

* fliser med fug på maks 5 mm bredde, og 2 mm dybde

Støydempende

iD Click Ultimate har en akustikkbakside som gir trinnlydsforbedring på hele 19dB. Dette minsker uønsket bakgrunnsstøy i eksempelvis hotellrom og på arbeidsplasser. Som en ekstra bonus kreves det derfor ikke et akustikkunderlag ved installering, hvilket igjen minimerer tid og kostnader.
 

Slitesterkt

LVT-gulvet iD Click Ultimate har bruksklasse 34, hvilket gjør det egnet for områder med mye trafikk og slitasje. Takket være sin dimensjonsstabilitet kan gulvet installeres på opptil 400m2 uten ekspansjonsfuger. Gulvet er tolerant for temperaturvariasjoner, og er ikke følsomt mot inntrykksmerker eller skomerker takket være den ekstra kompakte RCC-innovasjonen i kombinasjon med vår PUR-overflatebehandling.  

Design

ID Click Ultimate kommer i 15 naturtro mønster; 12 tremønstre og 3 stenmønstre,  som skaper  trivelige, tidløse og moderne miljøer til  hotell, restauranter og detaljhandelen. På et utvalg av tremønstrene er det anvendt en pregningsteknikk som gir et naturlig utseende. 

Foreslått kolleksjon