Overflateelastiske sportsgulv

Overflateelastiske sportsgulv

Overflateelastiske sportsgulv

En overflateelastisk konstruksjon innebærer at en større del av underlagskonstruksjonen svikter. Fordelingen ved nedslag som løpesteg og hopp gir derfor en annen opplevelse enn på punktelastiske gulv - både når det gjelder bevegelse og lyd.  Vi tilbyr både overflateelastiske tresportsgulv, og overflateelastiske sportsgulv med linoleum. Den overflateelastiske konstruksjonen egner seg best for voksne personer. For personer under 50 kg har dette gulvet for lite svikt.  
 

Graf som veileder til gulvvalg | Tarkett

Overflateelastiske tresportsgulv

Vår tregulvsteknikk er mindre følsom for temperatursvingninger og luftfuktighet. Temperatursvingninger og luftfuktighet er risikofaktorer i kombinasjon med tre. Tarketts tregulvsteknikk er imidlertid utviklet for å tåle denne typen påkjenninger. Alle Tarketts overflateelastiske sportsgulv oppfyller kravene i henhold til EN 14904-standardene, og alle har også Cfl-S1-sertifikat. Alle tregulv leveres med Tarkett Sports Lacquer, som er en spesialutviklet matt lakk for idrettsutøvelse.

Overflateelastisk sportsgulv med linoleum

Lumaflex Duo har en undergulvskonstruksjon med dobbel not- og fjærkonstruksjon som er patentert av Tarkett, og som kan kombineres med linoleum. Treunderlag i 18 mm bjørkekryssfiner gir svært god stabilitet og gjør gulvet svært motstandsdyktig mot tunge laster på opptil 1500 kg.

Foreslått kolleksjon
Relaterte artikler
Tarkett sportgulv, Omnisport Pureplay utøver på gult gulv
Sportsgulv