Vakre, rene, stille og moderne

Akkurat nå pågår det en renessanse for tekstilgulv i både hjem og offentlige miljøer. Tekstilgulv bidrar til bedret akustikk og luftkvalitet, og gir en sann følelse av komfort og ro. Dagens produkter er noe helt annet enn 60- og 70-tallets heldekkende tepper, som i dag gir mange negative assosiasjoner. Historien om hvordan tekstilgulvene fra Desso er blitt det vi ser på markedet i dag, er fremfor alt en suksesshistorie om innovativ design, kundefokus og bærekraftig produksjon.

Desso, som er en del av Tarkett Group, ble den første gulvbedriften i verden til å jobbe for sirkulær økonomi innen produksjon og gjenvinning, som ikke etterlater produksjonsavfall.  Denne filosofien konkretiseres med sertifikatet Cradle to Cradle, eller vugge-til-vugge på norsk.

For oss i Tarkett handler det i stor grad om en innstilling til design der form bare er et av mange aspekter i det hele. Design handler også om å ivareta helhetsbegrepet med utseende og funksjon, produksjon og gjenvinning - og på hele fotavtrykket du etterlater i både kundens liv og vår natur.

Leggeanvisning Desso tepper
Vedlikeholdsmanual Desso tepper
Byggevaredeklarasjon Teppeflis PA6 ProBase & EcoBase

Relaterte artikler

Desso Traverse picture

ET BEDRE INNEKLIMA

Moderne tekstilgulv avgir ikke støv. De siste 30 årene har våre tekstilflis blitt produsert med støvfri nylon.

LES MER
Desso Cradle 2 Cradle bild

DESSO - CRADLE TO CRADLE®

Cradle to Cradle er en sertifisering og en filosofi som går ut på å bruke naturens prosesser som produksjonsmodell. Målet er å skape

LES MER
Desso Airmaster®

DESSO AIRMASTER®

Luftkvaliteten i et rom innredet med AirMaster® er opptil fire ganger bedre enn et rom med andre tekstilgulv

LES MER
Desso kolleksjoner

KOLLEKSJONENE

Her kan du lese mer om de ulike Desso-kolleksjonene vi tilbyr, f.eks Airmaster, Essence, Grain, Ridge, Essence, mfl.

LES MER