Bolig

Bolig

Gulvløsninger som forvandler din bolig til et godt hjem, med stort utvalg farger og teksturer.

En bolig skal oppfylle mange forskjellige slags behov, og det stilles blant annet krav til gulvvalget. I visse rom er de funksjonelle kravene til slitestyrke og motstandskraft viktigst, mens det i andre rom er viktigere med design, stemning og et personlig uttrykk. Gulvets utseende påvirker hvordan rommet og boligen oppfattes, og gulvets egenskaper gir en bestemt opplevelse av hvordan det er å gå på det.

Et nytt designkonsept for parkettgulv - fiskebensmønster

Med vår nye gulvkolleksjon Segno tar vi utviklingen av eikeparkett til et nytt nivå. Segno kombinerer Tarketts gode materialkvalitet og finish med et helt nytt modulært desingkonsept som skaper det perfekte gulvet i alle typer miljøer.

Brosjyre og gradingbok - en guide til riktig parkett

Vi har et bredt utvalg parketter i forskjellige nyanser og utførelser, så her vil du garantert finne parkettgulvet som du ønsker deg. Mange valg og beslutninger skal tas, og for å hjelpe deg på veien har vi laget en brosjyre om parkett.

Anbefalte gulv for boliger:

Parkettgulv

Tarkett har produsert parkett ved hjelp av genuine håndverksmetoder siden 1886. Vi kombinerer godt håndverk med moderne produksjon for å gi deg vakre, funksjonelle og bærekraftige parkettgulv som er spesialtilpasset det nordiske klimaet.

Vinylgulv for bolig

Tarkett har produsert vinylgulv siden 1940-tallet, og mange av vinylgulvene har etter hvert blitt ikoniske. Noen av våre mest populære design, og flere nye og trendriktige mønster, er nå relansert under navnet ICONIK.

Laminatgulv

Laminat er ekstremt slitesterke gulv som passer inn i alle hjem – spesielt der det er husdyr og barn med fart i bena. I Tarketts nye laminatkolleksjoner er det enkelt å finne noe som passer, da det er stor variasjon og utvalg av design, farger og uttrykk.