Butikk

Butikk

Gulvløsninger som bidrar til å styrke varemerket, og bedre kundeopplevelsen.

Styrk varemerket deres med et interiør som harmoniserer med virksomheten. Tarkett har gulvløsninger for alle deler av butikken - for en innbydende, designet og slitesterk entré eller hygieniske og sklihemmende flater. Med et bredt utvalg materialer, farger og mønstre er det mulig å skape den ønskede atmosfæren og samtidig styre butikkens kundestrøm. Husk at man bør velge en bærekraftig gulvløsning som er lett å montere, og som har et kostnadseffektivt vedlikehold.

iQ Surface på kontoret, i butikk og restaurant

iQ Surface er et vakkert og holdbart materiale som passer inn i mange ulike miljøer og rom. Kolleksjonen ble skapt i samarbeid med Note Design Studio, og ble lansert i forbindelse med Milano Design Week i 2019.

Ny og smart løsning for renovering av butikk, restaurant og hotell

Renovering av gulv på hotell, i restauranter og butikker kan være krevende. Forventningene er høye, installasjonen må være perfekt og i tillegg gå raskt for at driften skal påvirkes minimalt.

Skap kreative interiør med iQ Surface og farget sveisetråd

I likhet med hele iQ Surface kolleksjonen, er utvalget designet for å kunne mikses og tilpasses de ulike fargetemaene. Skap kontraster med sterke fargemotsetninger, eller tilpass sveisetråden til fargegrunnlaget i mønsteret.

Anbefalte gulv for butikker:

Designgulv - LVT

Våre LVT-gulv gir en nærmest uendelig designmulighet. Gulvene fremstilles både som plank- og flisformat i en rekke forskjellige farger, mønstre og kvaliteter.

Heterogene vinylgulv

Heterogene vinylgulv byr på en varierende løsning for alle slags installasjoner. De finnes i mange forskjellige utførelser og konstruksjoner.

Homogene vinylgulv

I gangene på sykehus og skoler fraktes det mange mennesker og mye utstyr hver dag. Fordi gulvene utsettes for kraftig slitasje trengs det funksjonelle, men estetiske gulv med lang holdbarhet.

Referanser - Butikker

Talormade kafelokaler med homogene vinylgulv fra Tarkett
Talormade

I februar 2020 åpnet Talormade i Oslo. Et kreativt og spennende kafekonsept og utsalgssted, og et viktig samlingspunkt i nærmiljøet.