Human Fascination - teppegulv inspirert av naturens enorme landskap

Human Fascination - teppegulv inspirert av naturens enorme landskap

Store åpne sletter, tordnende hav, ugjennomtrengelige skoger og uovervinnelige fjell. Vi mennesker lar oss begeistre av slike landskap. Vi ønsker å være en del av dem, følge dem, krysse dem i en endeløs søken etter å kjenne naturen, føle at vi er en del av det hele. Fordi vi er det. Vi finner veien gjennom tette skoger hver eneste dag, løper gjennom farlige terreng og navigerer gjennom de ukjente havene i våre egne sinn. Alle disse store landskapene inspirerer oss og vil alltid fasinere oss.

Human Fascination er det siste tilskuddet til DESSO-familien, som hyller naturens mangfold og ikke minst dens skjørhet. Disse teppeflisene gjengir et abstrakt design som gir et hint av disse landskapene vi beundrer så høyt, enten det er fra det mektige panoramaet du finner langs en kupert kystlinje eller en plante sett fra et lite insekts perspektiv. Teppeflisene er et ekko av formene og fargene du finner i naturen og de er produsert med skjønnheten og sårbarheten til planeten vår i tankene. Fordi uansett hvor mye vi lar oss fasinere av disse landskapene, har vi også et sterkt behov for å beskytte dem. Hvis vi skal kunne la oss inspirere også i framtiden, må vi finne en måte vi kan arbeide med naturen på uten at vi skader den. Gi tilbake mer enn vi tar. Filosofien bak vår produktdesign hos Tarkett er inspirert og drevet av sirkulær økonomi, og vi skaper gulv med sunne materialer som kan gjenvinnes, resirkuleres og gjøres om til nye produkter. Alle DESSO Human Fascination-teppeflisene er produsert med respekt for miljøet, og hjelper deg med å skape et sunt, bærekraftig og miljøvennlig interiør.

Granite

Føl den spennende og utemmede naturen

Breccia

Ta inn den salte friske havbrisen

Arable

Lytt til naturens eldgamle visdom

Flores

Beundre mangfoldet i naturen og det frodige planteriket

Holdbarhet

Hos Tarkett mener vi at planeten vår og dens flotte naturressurser må bevares og beskyttes. Vi skaper derfor gulv med den dypeste respekt for miljøet. Vårt engasjement for helse og velvære ligger i hjertet av vårt bærekrafts-motto; "Doing Good. Together.” Med fokus på tre viktige områder - Design for livet, Sirkulærøkonomi og Samarbeid - jobber vi for å bevare naturressurser, forbedre folks liv og bidra til en sunnere planet sammen. 

I tråd med det bærekraftig engasjementet og ønsket om å beskytte vår vakre planet, er Arable-, Breccia-, Granite- og Flores-teppefliser i DESSO Human Fascination-kolleksjonen Cradle to Cradle® Silver sertifisert. Produktene har 100 % resirkulerbar EcoBase-bakside, laget av minst 80 % resirkulert kalk* fra den lokale drikkevannsindustrien. I tillegg er alle produktene laget med ECONYL®, et 100 % regenerert nylongarn laget av gjenvunnet avfall, som fiskenett og teppegarn fra vår eget Tarkett Refinity-anlegg.
Med våre miljøbevisste produksjonsprosesser og gjenbrukbare materialer, satser vi på å skape friskere miljø med bærekraftig gulv som er bra for både mennesker og miljø.
 

Relaterte artikler

Desso Cradle 2 Cradle bild
DESSO - Cradle to Cradle®

Cradle to Cradle er en sertifisering og en filosofi som går ut på å bruke naturens prosesser som produksjonsmodell. Målet er å skape

Holdbarhetsbilde - Tarkett
Vårt holdbarhetsarbeid - "Doing Good. Together."

Vårt ønske er å produsere gode produkter; gulv som utfyller en funksjon, som ser bra ut og som samtidig er bra for miljøet og mennesker.