Å innrede med soner

Å innrede med soner

De fleste kontorlokaler har behov for områder som fremmer samarbeid, og soner som fremmer konsentrasjon.
Som et resultat av pandemien er det også behov for å synliggjøre det å holde fysisk avstand. 

Gulv kan brukes til å skape visuelt tydelige avgrensninger mellom forskjellige aktivitetsflater. Gangveier eller grenser mellom arbeidsplasser og avdelinger kan lages av samme gulvtype i forskjellige nyanser. Forskjellige gulvtyper kan kombineres etter funksjonalitet. Et åpent kontorlandskap med parkettgulv gir et vakkert og luksuriøst uttrykk. Møterom og oppholdsrom blir mer behagelige og akustisk forbedret med tepper på gulvet. Fellesområder som kjøkken, bad og garderober får både et rent design og praktiske fordeler med et iQ-gulv. Gjennomtenkte løsninger i inngangspartier gir både et innbydende inntrykk og et renere rom, som igjen bevarer gulvet lenger.

Flere av Tarketts LVT- og teppekolleksjoner kan dessuten legges med limfrie metoder som legger til rette for enkle endringer for fremtidige behov.  

Våre “sone-vennlige” kolleksjoner

Teppefliser

Her har vi samlet våre kolleksjoner med teppefliser fra Desso. Desso, som er en del av Tarkett Group, ble den første gulvbedriften i verden til å jobbe for sirkulær økonomi innen produksjon og gjenvinning, som ikke etterlater produksjonsavfall.

Designgulv - LVT

Våre LVT-gulv gir en nærmest uendelig designmulighet. Gulvene fremstilles både som plank- og flisformat i en rekke forskjellige farger, mønstre og kvaliteter. Flere av kolleksjonene kan kombineres med hverandre, slik at du kan få et gulv med ditt eget unike uttrykk

Relaterte artikler

Sosial distanse med merking på gulvet på arbeidsplass
Returner til kontoret på en sikker måte

Her finner du informasjon om hvordan utforming av gulv kan ha en betydning for en trygg retur til arbeidsplassen og kontoret etter Covid-19.

Å velge gulv til kontoret
Å velge gulv til kontoret

Hva er forskjellen mellom de ulike gulvtyper, og hvilken rolle spiller materialvalg for funksjonalitet?