iQ Surface på kontoret, i butikk og restaurant

iQ Surface på kontoret, i butikk og restaurant

iQ Surface er et vakkert og holdbart materiale som passer inn i mange ulike miljøer og rom. Kolleksjonen ble skapt i samarbeid med Note Design Studio, og ble lansert i forbindelse med Milano Design Week i 2019. Mønsterbildet er unikt; kraftfult og finstemt på samme tid, og fargekomposisjonen viser lekenhet og nordisk eleganske i et dynamisk samspill.

iQ Surface i butikk

I en bransje hvor det å skille seg ut bringer kunder inn, fungerer iQ Surface som et iøyenfallende designmateriale. Med hjelp av Notes evne til å kombinere farge og mønster blir iQ Surface et blikkfang. Kolleksjonen kombineres med fordel med materialer som sten, tre, betong og stål for et variert uttrykk.

iQ Surface kan brukes på gulvet så vel som på andre flater som vegg, installasjoner, hyller og andre overflater. 
 

iQ Surface i kontormiljø

For å fremme kreativt samspill og konsentrasjon, har man i utforming av kontormiljøer fått et behov for å tilrettelegge for fleksible arbeidsområder til forskjellige formål.  

iQ Surface-kolleksjonen hjelper arkitekter og designere å skape arbeidsplasser som motiverer og stimulerer de ansatte, og som gir bedre arbeidsmiljø. Det går fint å skape miljøer som fremmer ro og effektivitet i like stor grad.

 

iQ Surface i restaurant

Dagens restaurantgjester ønsker en bekymringsfri og trivelig opplevelse, og har høye forventninger. Det gjør at restauranteiere ønsker å utforme sine lokaler på en måte som får deres lokaler til å skille seg ut i mengden, og bidra til en positiv totalopplevelse.  
IQ Surface-kolleksjonen bidrar til å skape unike miljøer som forsterker kundeopplevelsen av både design og varemerke.

Resirkulering av iQ Surface og andre iQ-gulv

iQ Surface egner seg godt til gjenvinning, og det er en viktig del av den sirkulære omstillingen å sikre at gammelt materiale faktisk gjenvinnes. Tarkett har utviklet en ny teknikk for å gjenvinne homogene gulvmaterialer, som innebærer at utrevne vinylgulv kan renses for lim og sparkelrester og gjenbrukes som råmateriale av like høy kvalitet som jomfruelige råvarer. En innovasjon utviklet i Sverige gjør det mulig å gjenvinne tusentalls tonn av gamle vinylgulv. Et installert iQ Surface-gulv eller veggmateriale kan altså tas tilbake og gjenvinnes når det en gang blir slitt.

Bildegalleri

Relaterte artikler

Talormade kafelokaler med homogene vinylgulv fra Tarkett
Talormade

I februar 2020 åpnet Talormade i Oslo. Et kreativt og spennende kafekonsept og utsalgssted, og et viktig samlingspunkt i nærmiljøet.

Foreslått kolleksjon