Nå lanserer Tarkett tre nye Desso AirMaster Gold-kolleksjoner

Nå lanserer Tarkett tre nye Desso AirMaster Gold-kolleksjoner

Desso AirMaster Gold - resirkulerbar og sertifisert på gullnivå

Å forbedre menneskers helse, og minimere vår miljøpåvirkning er sentralt i Tarketts strategiarbeid og langvarige Cradle to Cradle®-engasjement. 

Med den nye kolleksjonen DESSO AirMaster Gold har vi tatt ytterligere et steg frem, og teppeflisene er nå fult ut resirkulerbare. Med Cradle to Cradle® Gold-sertifisering og samme unike kapasitet som øvrige Airmaster i å fange de minste støvpartikler, bidrar kolleksjonen til et sunnere arbeidsmiljø samtidig som den baner vei for en mer holdbar fremtid.

AirMaster Gold består av tre nye kolleksjoner; Nazca Gold, Salina Gold og Tierra Gold. Alle tre er designet slik at de kan kombineres med hverandre, og er et suplement til det øvrige AirMaster-sortimentet.

DESSO AirMaster Gold i korthet

  • DESSO AirMaster Gold har et patentert garn som kapsler inn svevestøv og skadelige luftpartikler enda mer effektivt en vanlige teppegulv. Luftkvaliteten i et rom innredet med AirMaster® blir derfor opp til fire ganger bedre enn et rom med andre tekstilgulv, og åtte ganger bedre enn glatte gulvflater.
  • Garnet som anvendes, ECONYL® , produseres av gjenvunnet materiale blant annet fra gammelt teppegarn og fiskegarn.
  • Baksiden, EcoBase™, kan vi resirkulere 100% og gjenbruke i vår egen produksjon. Den inneholder polyolefin og består av 80% gjenvunnet kalk.
  • DESSO AirMaster Gold er sertifisert med Cradle to Cradle Gold™ samt høyst mulige nivå for materialhelse; Cradle to Cradle Platinum ™.
  • DESSO AirMaster Gold kolleksjonen har svært lave VOC, hvilket er i tråd med kriteriene for Cradle to Cradle® Gold.

AirMaster Nazca Gold

DESSO AirMaster Nazca Gold gir et inntrykk av vevet tekstil, kommer i fire nyanser og har et diskret, men unikt utseende. Et fargebånd gjør det mulig for interiørdesigneren å skape et grafisk mønster med en ellers nedtonet palett bestående av fire nyanser.

Mer om AirMaster Nazca Gold

AirMaster Salina Gold 

DESSO AirMaster Salina Gold er tofarget og kommer i fire varianter. Mønsteret er inspirert av naturen, og gir et rolig og behagelig uttrykk som egner seg godt i et arbeidsmiljø.

Mer om AirMaster Salina Gold

AirMaster Tierra Gold

DESSO AirMaster Tierra Gold kommer i åtte nyanser, fra jordnære til varme. Alle design har svart garn innvevd i mønsteret hvilket gir en dramatisk effekt. Kombiner dem gjerne med hverandre.

Mer om AirMaster Tierra Gold

Relaterte artikler

AirMaster Desert teppe
DESSO Airmaster

I dag bruker folk i gjennomsnitt 90% av tiden innendørs. Derfor ønsker Tarkett å bidra til folks helse og velvære på en positiv måte. La oss introdusere teppet DESSO AirMaster®

Desso Cradle 2 Cradle bild
DESSO - Cradle to Cradle®

Cradle to Cradle er en sertifisering og en filosofi som går ut på å bruke naturens prosesser som produksjonsmodell. Målet er å skape

Foreslåtte kolleksjoner