Parkettgulv til kontor

Parkettgulv til kontor

Parkettgulv er den vanligste gulvtypen i nordiske hjem. De er vakre, lune å gå på og fulle av naturlig design og liv. For mindre kontorer hvor man ønsker en mer hjemmekoselig eller eksklusiv atmosfære, kan et vakkert parkettgulv skape den rette følelsen. Men parkettgulv egner seg også godt til større gulvflater i kombinasjon med teppe eller vinyl. 

I Norden har gulvtrenden gått i retning av mer eksklusive gulvdesigns slik som rutemønster eller klassiske fiskebensmønstre. 

Vi har derfor utviklet den innovativ parkettkolleksjonen Segno med venstre- og høyrebord som kan legges i både fiskeben- og rutemønster i ulike variasjoner. Noble er inspirert av den klassiske ruteparketten med både små og store ruter, og et mer historisk nederlandsk mønster. Vi har også andre typer parkettkolleksjoner av ulik karakter: Vintage som gir en industriell følelse, det rustikke gulvet Heritage som har fått beholde alle egenskapene i treet, antikkbørstede Prestige og mange flere.
 
Over 60% av alle treråvarene våre er FSC- eller PEFC-sertifiserte. Komplett informasjon om produktenes innhold, råvarenes opprinnelse, utslipp og produksjonsinformasjon er tilgjengelig i eBVD-format på Tarketts hjemmesider.

Kolleksjoner av parkettgulv til kontor

Parkettgulv

Tarkett har produsert parkett ved hjelp av genuine håndverksmetoder siden 1886. Vi kombinerer godt håndverk med moderne produksjon for å gi deg vakre, funksjonelle og bærekraftige parkettgulv som er spesialtilpasset det nordiske klimaet.

Relaterte artikler

Å velge gulv til kontoret
Å velge gulv til kontoret

Hva er forskjellen mellom de ulike gulvtyper, og hvilken rolle spiller materialvalg for funksjonalitet?