Tarkett AS er Miljøfyrtårn-sertifisert

Tarkett AS er Miljøfyrtårn-sertifisert

08 December 2020

Tarkett AS er glad for å ha mottatt et synlig bevis på at vi nå er Miljøfyrtårnsertifisert. Som godkjent Miljøfyrtårn-bedrift har vi tatt viktige steg for å bevisstgjøre oss selv på hva som skal til og hvordan vi kan bidra til å sikre en bærekraftig fremtid for kommende generasjoner.

Tarkett er en av verdens største gulvprodusenter, og har et globalt fokus på bærekraft og sirkulær økonomi. Vi jobber kontinuerlig med å redusere klimagassutslipp, redusere ressursbruk og øke fokus på gjenvinning og sirkulær økonomi. Dette arbeidet innebærer en helhetlig og systematisk tilnærming for hele virksomheten, og i Tarkett har vi jobbet med dette i lang tid allerede - også lokalt.

Vi forplikter oss både globalt og lokalt til FNs Bærekraftsmål, og driver blant annet målrettet arbeid og opplæring internt for å øke kompetansen og kunnskapen på området. Dette er viktig for oss, slik at vi kan veilede andre til å ta gode valg med våre produkter, og avfallsløsninger. Det mener vi må til for å at vi sammen skal kunne jobbe mot et felles mål.

Ta kontakt med oss for å lære mer om hvordan vi jobber med bærekraft og miljø.