Tarkett i Norge

Tarkett i Norge

Tarkett i Norge

Tarkett har produsert gulv i Norden siden 1886, og selger i dag gulv- og veggløsninger til både private hjem og design- og funksjonsløsninger for prosjekter i offentlig miljø. Vårt sortiment er bredt. Tarkett produserer og selger parkett, laminat, linoleum, tepper, sportsgulv, vinylgulv og veggmateriale.  Til gulvene tilbyr vi også kompletterende tilbehør.

Global styrke og lokal tilstedeværelse

Med 33 fabrikker og ca 12.000 ansatte, er Tarkett en av verdens største gulvprodusenter. I 2020 omsatte konsernet for 2,6 mrd Euro, og hver eneste dag selges det ca 1,3 millioner kvm gulv verden over. Tarkett arbeider langsiktig og strategisk for å redusere råvareuttak og klimapåvirkning gjennom sirkulær økonomi, i tråd med prinsippene for Cradle to Cradle® og filosofien Tarkett Human-Conscious Design™. Målet er å skape en positiv effekt på menneskers inneklima - og planeten vår.  

Vi har en sterk forankring i Norge og i Norden, takket være våre fabrikker i Sverige, samt vår tilstedeværende salgsorganisasjon og markeds- og kundeservice i alle de Nordiske landene.

Langsiktig strategisk arbeid

Les om vårt bærekraftsarbeid

Tarkett AS Miljøfyrtårnsertifisert
Tarkett AS er Miljøfyrtårn-sertifisert

Tarkett AS mottok i dag det synlige beviset på Miljøfyrtårnsertifisering