Tarkett i Norge

Tarkett i Norge

Tarkett i Norge

Tarkett har produsert gulv i Norden siden 1886. Vi leverer gulv- og veggløsninger til både private hjem, og design- og funksjonsløsninger for prosjekter i offentlig miljø. Vårt sortiment er bredt. Tarkett produserer og selger parkett, laminat, linoleum, tepper, sportsgulv, vinylgulv og veggmateriale.  Til gulvene tilbyr vi også kompletterende tilbehør.

 

Global styrke og lokal tilstedeværelse

Med 34 fabrikker og ca 12.000 ansatte, er Tarkett en av verdens største gulvprodusenter. I 2023 omsatte konsernet for 3,4 mrd Euro, og hver eneste dag selges det ca 1,3 millioner kvm gulv verden over. Vi har en sterk forankring i Norge og i Norden, takket være våre fabrikker i Sverige, samt vår tilstedeværende salgsorganisasjon og markeds- og kundeservice i alle de Nordiske landene.

Tarkett utvikler og produserer gulvløsninger for sykehus, skoler, boliger, hoteller, kontorer, butikker og idrettsanlegg, og betjener kunder i over 100 land. For å bygge "The Way to Better Floors», forplikter konsernet seg til sirkulær økonomi og bærekraft, i tråd med sin tilnærming Tarkett Human‐Conscious Design®. Målet er å skape en positiv effekt på menneskers inneklima - og planeten vår.  

Tarkett er notert på Euronext (kompartment B, ISIN: FR0004188670, ticker: TKTT) 

 

Langsiktig strategisk arbeid

Les om vårt bærekraftsarbeid

Tarkett AS Miljøfyrtårnsertifisert
Tarkett AS er Miljøfyrtårn-sertifisert

Tarkett AS mottok i dag det synlige beviset på Miljøfyrtårnsertifisering