DESSO Stratos & DESSO Stratos Blocks – nytt og mer bærekraftig design

DESSO Stratos & DESSO Stratos Blocks – nytt og mer bærekraftig design

EcoBase® og Econyl®- Standard i oppdatert DESSO Stratos kolleksjon

Vår populære kolleksjon Stratos er oppdatert med en ny frisk fargepalett, og med et design helt i tråd med vårt holdbarhetsarbeid. Både DESSO Stratos og DESSO Stratos Blocks kommer nå med Ecobase® bakside og Econyl® garn som standard, hvilket betyr at kolleksjonene oppfyller vår holdbarhets- og resirkuleringsstrategi.

DESSO Stratos er et praktisk, prisgunstig og stilfult alternativ som kan installeres i mange ulike miljøer. Stratos og Stratos Blocks har nå fått nytt liv med en mer kreativ tilnærming.

Se kolleksjonen Stratos

Se kolleksjonen Stratos Blocks

Kreativ fargepalett

DESSO Stratos inneholder 24 nøye utvalgte farger, hvorav syv av fargene er fra originalkolleksjonen. Disse originalfargene får selskap av varme og kalde nøytrale toner, og 12 sterke farger. Med innslag av gul, rosa, orange, aqua og aubergine gir Stratos deg mulighet til å designe miljøer med kreative innslag. Kombiner dem med Stratos Blocks som utvides fra tre til seks nye farger.

Vår holdbarhetsstrategi 

Den oppdaterte kolleksjonen kommer med EcoBase® som bakside og er produsert med gjenvunnet Econyl®-garn. Dette er Tarketts mest bærekraftige valg når det gjelder teppegulv, og er nå standard for Stratos og Stratos Blocks-kolleksjonene.  Stratos og Stratos Blocks er nå sertifisert på sølvnivå i henhold til Cradle to Cradle®. Produktene har vår 100% gjenvinningsbare Ecobase® bakside som inneholder minst 80% gjenvunnet kalk* fra lokale vannverk i Holland.


*Lloyd’s Register har forsikret at baksiden er 100% gjenvinningsbar. 

Gjenvunnet Econyl®-garn

Kolleksjonene består av Econyl®-garn som er gjenvunnet av innsamlet avfall, og som dessuten er 100% resirkulerbar igjen og igjen. I produksjon av garnet benyttes blant annet forlatte fiskegarn og gammelt garn fra vårt eget gjenvinningssystem. Med våre miljøbevisste produksjonsprosesser og gjenvunnet materiale streber vi etter å skape sunne immemiljø med bærekraftige gulvløsninger, som er godt for både mennesker og miljøet.
 

Bildegalleri

Relaterte artikler

AirMaster Desert teppe
DESSO Airmaster

I dag tilbringer vi i gjennomsnitt 90% av tiden innendørs. Derfor ønsker Tarkett å bidra til menneskers helse og velvære på en positiv måte. La oss introdusere teppet DESSO AirMaster®

Desso Cradle 2 Cradle bild
DESSO - Cradle to Cradle®

Cradle to Cradle er en sertifisering og en filosofi som går ut på å bruke naturens prosesser som produksjonsmodell. Målet er å skape

Holdbarhetsbilde - Tarkett
Vårt holdbarhetsarbeid - "Doing Good. Together."

Vårt ønske er å produsere gode produkter; gulv som utfyller en funksjon, som ser bra ut og som samtidig er bra for miljøet og mennesker.

Foreslåtte kolleksjoner