Skap inspirerende og helsevennlige arbeidsmiljøer med våre moderne gulvløsninger for arbeidsplassen.

Kontorer og offentlig miljø

Det nye kontoret

Bærekraftige gulv for sunne arbeidsplasser

Det å utforme en arbeidsplass har blitt mer komplekst. Den nåværende situasjonen i verden stiller nye krav til kontormiljøer og organisering. Tarketts gulv- og veggmaterialer ligger foran i utviklingen innen bærekraftige innendørsmiljøer som fremmer helse. Her finner du inspirerende ideer og forskning, informasjon om Tarketts brede utvalg av gulv til kontorer samt et innblikk i hva som skjer innen kontordesign akkurat nå.

Å bygge for en bærekraftig utvikling

En bærekraftig utvikling må også omfatte menneskers helse. Her kan du lese mer om sunne kontorer og Tarketts arbeid for en grønn omstilling, som tar høyde for den doble utfordringen med både klima og pandemi.

Å skape et godt arbeidsmiljø

Kontordesign på 2020-tallet er et kompleks tema. Design må kombineres med strategi for at arbeidsplassen skal fungere. Her har vi samlet artikler om kontorets utvikling og fremtid.

Å velge gulv til kontoret

Hvordan skaper man et sted der folk ønsker å være? Les mer om hvordan Tarketts brede utvalg skaper muligheter for fleksible kontorer der folk kan møtes og trives i et trygt miljø.

Relaterte artikler

iQ Surface på kontoret, i butikk og restaurant

iQ Surface er et vakkert og holdbart materiale som passer inn i mange ulike miljøer og rom. Kolleksjonen ble skapt i samarbeid med Note Design Studio, og ble lansert i forbindelse med Milano Design Week i 2019.

Et nytt designkonsept for parkettgulv - fiskebensmønster

Med vår nye gulvkolleksjon Segno tar vi utviklingen av eikeparkett til et nytt nivå. Segno kombinerer Tarketts gode materialkvalitet og finish med et helt nytt modulært desingkonsept som skaper det perfekte gulvet i alle typer miljøer.

Nå lanserer Tarkett tre nye Desso AirMaster Gold-kolleksjoner

Å forbedre menneskers helse, og minimere vår miljøpåvirkning er sentralt i Tarketts strategiarbeid og langvarige Cradle to Cradle®-engasjement. Med den nye kolleksjonen DESSO AirMaster Gold har vi tatt ytterligere et steg frem, og teppeflisene er nå fult ut resirkulerbare.

Anbefalte gulv for kontorer og offentlig miljø:

Teppefliser

Her har vi samlet våre kolleksjoner med teppefliser fra Desso. Desso, som er en del av Tarkett Group, ble den første gulvbedriften i verden til å jobbe for sirkulær økonomi innen produksjon og gjenvinning, som ikke etterlater produksjonsavfall.

Designgulv - LVT

Våre LVT-gulv gir en nærmest uendelig designmulighet. Gulvene fremstilles både som plank- og flisformat i en rekke forskjellige farger, mønstre og kvaliteter.

Linoleumsgulv

Klassisk gulv fremstilt av fornybare materialer som linolje, kork- og tremel. Dessuten inneholder det harpiks, naturlige fargepigmenter og jute.

Referanser - Kontorer

NRK Hordaland sine nye lokaler i Bergen
Media City Bergen

I 2017 åpnet dørene til den nye medielandsbyen Media City Bergen. Lokalene huser flere av landets største mediebedrifter.

Koolmats showroom
Koolmats showroom

Koolmats showroom ligger i det livlige området Rödbergen i Helsingfors i Finland, og var et postkontor før det ble laget om til et inspirerende showroom.

Egersund Forum - Referanse - Tarkett
Egersund Forum

Egersund Forum er et kontorbygg med moderne, lyse og praktiske kontorlokaler for bedrifter i alle størrelser.

Dura Vermeer Hengelo
Dura Vermeer

Kombinasjonen av DESSO & Ex og DESSO Frisk gir uttrykksfulle gulv og god akustikk.

I magisk dagslys kommer klassisk ruteparkett til sin rett på Avenyn.
Bokios nye kontor på Avenyn | Kvarteret Sturefors

Kvarteret Sturefors er en del av Mid Avenue, eiendomsselskapet Wallenstams storsatsing på Gøteborgs mest sentrale adresse.

Summit House, London | Referanse - Tarkett
Summit House

Interiøret var grundig renovert og dekket i hvitmalt gips. De fire etasjene med kontorer badet i et kaldt, monotont lys.

Dalarna Science Park - refereanse - Tarkett
Dalarna Science Park

Dalarna Science Park er en organisasjon som fremmer innovasjon og forretningsutvikling i Dalarna i Sverige, blant annet ved å skape fysiske møterom og arbeidsplasser.

Just Eat Takeway, Amsterdam Netherlands
Just Eat Takeaway

Oppdag hvordan Just Eat Takeaway i Amsterdam skapte et trivelig arbeidsmiljø gjennom god og gjennomtenkt design.

Morland 4, Oirschot, Netherlands
Morland 4

Morland 4 er en moderne arbeidsplass designet med de fargerike DESSO x RENS-teppeflisene, som skaper arbeidsområder for kreativitet og innovasjon.

NiiD offices, Namur Belgium
NiiD Architecture Studio - kontorer

Oppdag hvordan kolleksjonen Tarkett DESSO Desert, installert i NiiD Architecture Studio, skaper en varm og harmonisk følelse på deres nye kontor.