Kontorer og offentlig miljø

Kontorer og offentlig miljø

Skap inspirerende og helsevennlige arbeidsmiljøer med våre moderne gulvløsninger for arbeidsplassen.

Måten vi jobber på i dag, og definisjonen av den moderne arbeidsplassen, er i stadig endring. En mer holistisk tilnærming og tankegang blant designerne, skaper inspirerende flerbruksarealer som ivaretar de ansattes helse og velvære. Dette resulterer i bedre produktivitet og dermed også resultater for selskapet. Gulvet spiller en stor rolle, da det kan forbedre luftkvaliteten, kontrollere lydnivå, komfort og lysrefleksjoner. Vår brede portefølje med gulvløsninger omfatter tepper, designgulv (LVT), tre, laminat og linoleum. Med alt dette kan vi tilby endeløse muligheter for design og løsninger som uttrykker merkevare identitet, eller skape inspirerende overganger fra et areal til et annet.

Ulike teksturer, designs og farger kan brukes til å definere gangarealer og distinkte soner. Etabler arealer for arbeid alene eller i samspill med flere, arealer for konsentrasjon eller arealer som skaper en følelse av samhørighet.

I Tarkett har vi forpliktet oss til å utvikle bærekraftige gulvløsninger som gir en verdi, og som ivaretar folks velvære og respekterer miljøet.

iQ Surface på kontoret, i butikk og restaurant

iQ Surface er et vakkert og holdbart materiale som passer inn i mange ulike miljøer og rom. Kolleksjonen ble skapt i samarbeid med Note Design Studio, og ble lansert i forbindelse med Milano Design Week i 2019.

Et nytt designkonsept for parkettgulv - fiskebensmønster

Med vår nye gulvkolleksjon Segno tar vi utviklingen av eikeparkett til et nytt nivå. Segno kombinerer Tarketts gode materialkvalitet og finish med et helt nytt modulært desingkonsept som skaper det perfekte gulvet i alle typer miljøer.

Nå lanserer Tarkett tre nye Desso AirMaster Gold-kolleksjoner

Å forbedre menneskers helse, og minimere vår miljøpåvirkning er sentralt i Tarketts strategiarbeid og langvarige Cradle to Cradle®-engasjement. Med den nye kolleksjonen DESSO AirMaster Gold har vi tatt ytterligere et steg frem, og teppeflisene er nå fult ut resirkulerbare.

Anbefalte gulv for kontorer og offentlig miljø:

Teppefliser

Her har vi samlet våre kolleksjoner med teppefliser fra Desso. Desso, som er en del av Tarkett Group, ble den første gulvbedriften i verden til å jobbe for sirkulær økonomi innen produksjon og gjenvinning, som ikke etterlater produksjonsavfall.

Designgulv - LVT

Våre LVT-gulv gir en nærmest uendelig designmulighet. Gulvene fremstilles både som plank- og flisformat i en rekke forskjellige farger, mønstre og kvaliteter.

Linoleumsgulv

Klassisk gulv fremstilt av fornybare materialer som linolje, kork- og tremel. Dessuten inneholder det harpiks, naturlige fargepigmenter og jute.

Referanser - Kontorer

NRK Hordaland sine nye lokaler i Bergen
Media City Bergen

I 2017 åpnet dørene til den nye medielandsbyen Media City Bergen. Lokalene huser flere av landets største mediebedrifter.