Tepper til kontor

Tepper til kontor

Tarketts Desso teppeflis velges i dag for akustikk, luftkvalitet, bærekraft og estetikk. Tekstilgulv er de mest lyd-dempende av alle gulvtyper, og flere av Tarketts kolleksjoner kan man i tillegg legge med akustikkbakside som tilvalg. 

Luftkvaliteten i et rom med tekstilgulv forbedres ved at gulvet absorberer støv og kjemikalier fra luften og holder dem der til du støvsuger. Denne evnen er spesielt utviklet i Desso Airmaster-kolleksjonen.

Tarkett er i dag den eneste produsenten av tepper som kan produsere teppefliser på en sirkulær måte, dvs. resirkulere gamle teppefliser til nye, av samme høye kvalitet. Brukte teppefliser samles inn via ReStart-programmet vårt og gjenvinnes ved Tarketts eget anlegg i Waalwijk i Nederland.

Tarketts tepper er utviklet gjennom en lang designtradisjon. Desso begynte å produsere teppefliser i Holland på 50-tallet og har gjennom årene spisset designkompetansen gjennom komplekse prestisjeprosjekter som hotellkjeder og cruiseskip. I dag skiller kolleksjoner som Desso Futurity seg ut, for den optimale kombinasjonen av bærekraft og estetikk.
 
Kontormiljøer med teppefliser kan med fordel kombineres med parkettgulv eller de modulære LVT-gulvene våre til kontorer.

Kolleksjoner av teppefliser til kontor

Teppefliser

Her har vi samlet våre kolleksjoner med teppefliser fra Desso. Desso, som er en del av Tarkett Group, ble den første gulvbedriften i verden til å jobbe for sirkulær økonomi innen produksjon og gjenvinning, som ikke etterlater

Tepper på rull

Tarkett - Desso er et ledende varemerke med mer enn 85 års erfaring innenfor produksjon av tuftede og vevde heldekkende tepper av høy kvalitet. For oss i Tarkett handler det i stor grad om en innstilling til design der form bare er et av mange aspekter.

Relaterte artikler

Å velge gulv til kontoret
Å velge gulv til kontoret

Hva er forskjellen mellom de ulike gulvtyper, og hvilken rolle spiller materialvalg for funksjonalitet?

Egersund Forum - Referanse - Tarkett
Egersund Forum

Egersund Forum er et kontorbygg med moderne, lyse og praktiske kontorlokaler for bedrifter i alle størrelser.