Vinylgulv til kontor

Vinylgulv til kontor

LVT er et vinylgulv i flise- eller plankeformat som er spesielt egnet i miljøer der interiøret ofte er i endring. LVT står for Luxury Vinyl Tiles og ble til å begynne med utviklet for høytraffikerte butikker som ønsket utseendet til tre-, stein- eller grafiske gulv, men med de praktiske fordelene fra vinyl. LVT refererer også til en ny generasjon vinylgulv med høyere kvalitet og ekstremt naturtro mønstre.  

Tarketts LVT-gulv er på god vei til å inngå i en sirkulær økonomi. I dag kan vi ta tilbake både monteringskapp og hele LVT-gulv og gjenvinne dem til materialer som brukes til baksidene på nye LVT-gulv. 

Blant våre innovative kolleksjoner har vi iD Supernature Herringbone; vår mest naturtro LVT-kolleksjon, iD Revolution; verdens første Svanemerkede vinylgulv, iD Mixonomi; et kreativt fargeutvalg med elleve geometriske former, iD Inspiration Click; ekstra raskt å legge og iD Click Ultimate; et ekstra formstabilt gulv spesialtilpasset for tungt interiør og temperaturendringer, og maksimert for akustikkdemping. 

Kontormiljøer med modulære vinylgulv kan med fordel kombineres med både parkettgulv eller teppefliser.

Vinylgulv til kontor

iQ Surface og iQ Megalit

Tarketts iQ-serie utvikles, produseres og gjenvinnes til nye iQ-gulv i Ronneby, Sverige. Gulvene ble opprinnelig utviklet for å møte de strenge kravene til hygiene og slitestyrke i offentlige miljøer slik som sykehus og skoler. Kontinuerlig innovasjon rundt bærekraft og design har ført til at kolleksjonene iQ Surface og iQ Megalit har vunnet både designpriser og blitt valgt ut til konseptrike interiørprosjekter hvor sirkulære økonomien er en prioritet.

iQ-gulvenes slitestyrke og lave livssykluskostnad gjør dem til et fantastisk materialvalg til kjøkken, bad, inngangspartier og garderober. Materialets fleksibilitet, gjennomtenkte mønstre og fargefamilier gir også muligheten for å skape unike designuttrykk på møbler og annen innredning.

Kolleksjoner av vinylgulv til kontor

Designgulv - LVT

Våre LVT-gulv gir en nærmest uendelig designmulighet. Gulvene fremstilles både som plank- og flisformat i en rekke forskjellige farger, mønstre og kvaliteter.

Homogene vinylgulv

I gangene på sykehus og skoler fraktes det mange mennesker og mye utstyr hver dag. Fordi gulvene utsettes for kraftig slitasje trengs det funksjonelle, men estetiske gulv med lang holdbarhet.

Heterogene vinylgulv

Heterogene vinylgulv byr på en varierende løsning for alle slags installasjoner. De finnes i mange forskjellige utførelser og konstruksjoner.

Relaterte artikler

Å velge gulv til kontoret
Å velge gulv til kontoret

Hva er forskjellen mellom de ulike gulvtyper, og hvilken rolle spiller materialvalg for funksjonalitet?