5 fargehistorier bak en kreativ overflate

5 fargehistorier bak en kreativ overflate

Kolleksjonens fargehistorier gir rom for uante kreative muligheter

iQ Surface fra Tarkett er ment å være en døråpner til kreativt design og arkitektur, og forstørrer virkelig potensialet til en av sine mest ikoniske produktfamilier; iQ-kolleksjonene med homogen vinyl. Til denne kolleksjonen ble det svenske designstudioet Note invitert til å samarbeide med Tarkett, og utvikle fargehistorier med evnene til å bli kombinert uavhengig av fargetone, stil og fortelling. Hver av de fem fargeretningene i iQ Surface bærer Tarkett sitt varemerke med holdbarhet, bærekraftig kvalitet og enkel installasjon. 

Tarkett og Note har skapt en kolleksjon hvor alle de fem fargepalettene passer godt sammen enten i kombinasjon med spennende materialer som tre, stål og glass, eller kun med hverandre. Hver fargehistorie har et utvalg kulører og fargestyrke som til sammen gir et grenseløst landskap med uttrykksfulle farger, for å fange oppmerksomheten til designeren så vel som sluttbrukeren. Kolleksjonen viser til nye bruksområder som møbler og vegger, i tillegg til gulv.

 

Contrast kolleksjonen

Contrast er en lek med monotone skalaer. Kontraster av lys og mørke i likevekt, med en dybde som fanger øyet.

Rouge kolleksjonen

Med sin elegante og varme rødtone, og et ungdommelig uttrykk, er Rouge en myk og leken kolleksjon som gir gode kontraster mot røffe materialer.

Sober kolleksjonen

Med en følelse av modenhet og klasse, innehar Sober tidløse blåtoner med grå og beige som gjør den pulserende men ryddig. En ekte klassisk kolleksjon.

Dimmed kolleksjonen

Nedtonet grønn og blågrønn gir indirekte referanser til naturen. Dimmed er et fantastisk fargegrunnlag å utgå fra, med et solid og rolig spekter av farger.

Vivid kolleksjonen

Skarp klassisk rød og moderne fargekombinasjoner gir en dristig palett å jobbe med. Friske, levende kontraster men aldri overveldende.

Hvordan bestille en prøve

  • Gå til kolleksjonssiden for iQ Surface
  • Velg et design du er interessert i, og klikk på "få en prøve" knappen
  • Da blir din prøvebestilling lagt til i "Vareprøver".  Nå kan du enten fortsette å kikke, eller gå til "Check out"
  • Klikk på "Fortsett med bestillingen" for å avslutte og bestille