Bedre akustikk på kontoret

Bedre akustikk på kontoret

Med Tarketts kolleksjoner og tilvalg kan du finne effektive akustikkløsninger for alle typer kontorer.

Den mest lyddempende gulvtypen er tekstile gulv. Et gulv med høy lugg gir bedre lyddemping enn et gulv med lav lugg. Sistnevnte er å foretrekke hvis det skal rulles møbler frem og tilbake på gulvet. De fleste teppekolleksjonene våre kan også fås med akustikkbakside for ekstra trinnlydsdemping. 

LVT-gulv er også populære for sine akustiske egenskaper. Vinyl er stille å gå på og gir ikke skrapelyder når møbler flyttes rundt. iD Click Ultimate-kolleksjonen er i utgangspunktet designet for bedre akustikk, men de fleste av LVT-kolleksjonene våre fås også med akustikkbakside som tilvalg. 

Mange bedrifter velger å aktivt forbedre akustikken i soner som møterom og andre områder som er tiltenkt samtaler.  

Gulv for bedre akustikk

Akustikkgulv

Våre gulv med akustikkbakside tilbyr løsninger for områder hvor det stilles særskilte krav til støydemping, eller for områder hvor det er hensiktsmessig å redusere romklang. Slike områder gjelder spesielt innenfor utdanning og helsevesen, men også andre offentlige miljøer. Produktene kommer i en rekke utførelser, og med et stort utvalg av farger og mønster.

Relaterte artikler

Å velge gulv til kontoret
Å velge gulv til kontoret

Hva er forskjellen mellom de ulike gulvtyper, og hvilken rolle spiller materialvalg for funksjonalitet?

Dalarna Science Park - refereanse - Tarkett
Dalarna Science Park

Dalarna Science Park er en organisasjon som fremmer innovasjon og forretningsutvikling i Dalarna i Sverige, blant annet ved å skape fysiske møterom og arbeidsplasser.