Minimalistiske og moderne teppefliser for kontor| DESSO Verso

Minimalistiske og moderne teppefliser for kontor| DESSO Verso

Nye moderne farger – Teppefliser kontor

DESSO Verso er oppdatert med nye og moderne farger, spesielt utviklet for det nordiske markedet. I kolleksjonen finner du alt fra jordnære grønne til varme rustrøde toner. Teppeflisene DESSO Verso passer perfekt inn på den moderne arbeidsplassen med sin minimalistiske design.  

Kolleksjonen er designet med det moderne kontoret i fokus, der det myke industrielle får sette sitt preg. DESSO Verso består av 12 ulike farger, med 8 nøytrale toner og 4 aksent-toner. 

En stor fordel med DESSO Verso er enkelt vedlikehold, og friksjonsfri mikroluv. Gulvet gir lite mostand når man for eksempel ruller en kontorstol eller et møbel over det. 

Her kan du se hele kolleksjonen

Kolleksjonens brede fargepalett:

Et bærekraftig valg for alle typer kontor

DESSO Verso er Cradle to Cradle® Silver sertifisert med DESSO EcoBase-bakside som standard, og PA6 garn. Kolleksjonen inneholder 57% gjenvunnet materiale gjennom garn og bakside, hvilket gjør det til en holdbar og bærekraftig løsning som kan gjenvinnes som utrevne gulv.
Les mer om våre Cradle to Cradle sertifiserte produkter.

Montering

Den korte mikroluven på DESSO Verso gjør at kolleksjonen monteres med sjakkmønstret vridning, for å unngå synlig søm mellom teppeflisene. Teppeflisene er 50x50 cm og kan legges sammen med våre øvrige teppefliser. Du kan også kombinere teppene med våre  LVT-gulv, noe som gir et bredt utvalg designmuligheter.

Du er kanskje også interessert i:

Å velge gulv til kontoret
Å velge gulv til kontoret

Hva er forskjellen mellom de ulike gulvtyper, og hvilken rolle spiller materialvalg for funksjonalitet?

Tepper til kontor
Tepper til kontor

Tekstilgulv er de mest lyddempende av alle gulvtyper, og flere av Tarketts kolleksjoner kan man i tillegg legge med akustikkbakside som tilvalg.

Bedre inneklima på kontoret
Bedre inneklima på kontoret

Tarkett har i flere tiår ligget foran i utviklingen når det gjelder gulv som bidrar til godt inneklima.

Kolleksjon: