Hotell og restaurant

Hotell og restaurant

Gulv med design og komfort i verdensklasse som bidrar til gode kundeopplevelser.

Dagens gjester og besøkende får stadig høyere forventninger. Det gjør at hoteller, restauranter og severdigheter stadig er på jakt etter det lille ekstra som får nettopp deres tilbud til å skille seg ut fra mengden. For internasjonale kjeder innebærer det gjerne enhetlig konsepter i alle land, for eksempel på gulvene. Boutiquehoteller, mindre kjeder, restauranter og barer prøver på den annen side å være individuelle. Tarkett tilbyr mange forskjellige gulvløsninger som tåler hard slitasje i slike miljøer, samtidig som de gjør det mulig å designe unike rom og styrke varemerket eller skape et fredelig og harmonisk miljø.

iQ Surface på kontoret, i butikk og restaurant

iQ Surface er et vakkert og holdbart materiale som passer inn i mange ulike miljøer og rom. Kolleksjonen ble skapt i samarbeid med Note Design Studio, og ble lansert i forbindelse med Milano Design Week i 2019.

Ny og smart løsning for renovering av butikk, restaurant og hotell

Renovering av gulv på hotell, i restauranter og butikker kan være krevende. Forventningene er høye, installasjonen må være perfekt og i tillegg gå raskt for at driften skal påvirkes minimalt.

Fire tips til å forbedre kundeopplevelsen i butikker, restauranter og hotellmiljøer

I Tarketts PLAY Magazine viser vi deg fire moderne og inspirerende måter å mikse og matche farger, materialer og formater som bidrar til å skape unike miljøer som fanger kundens oppmerksomhet.

Anbefalte gulv for hotell og restaurant:

Teppefliser

Desso, som er en del av Tarkett Group, ble den første gulvbedriften i verden til å jobbe for sirkulær økonomi innen produksjon og gjenvinning, som ikke etterlater produksjonsavfall

Heterogene vinylgulv

Heterogene vinylgulv byr på en varierende løsning for alle slags installasjoner. De finnes i mange forskjellige utførelser og konstruksjoner.

Designgulv - LVT

Våre LVT-gulv gir en nærmest uendelig designmulighet. Gulvene fremstilles både som plank- og flisformat i en rekke forskjellige farger, mønstre og kvaliteter.

Referanser - Hotell og restaurant

Glo Hotel Helsinki
Glo Hotel

Hotel Glo i Helsinki valgte tradisjonelle tregulv med nytenkende design for å skape et sofistikert utseende.

Talormade kafelokaler med homogene vinylgulv fra Tarkett
Talormade

I februar 2020 åpnet Talormade i Oslo. Et kreativt og spennende kafekonsept og utsalgssted, og et viktig samlingspunkt i nærmiljøet.