Hotell og restaurant

Hotell og restaurant

Å innrede for hospitality-bransjen

I Tarkett har vi mange dedikerte ansatte som jobber spesifikt med hospitality-segmentet, det vil si hoteller, restauranter, spa og andre virksomheter der gjestfrihet står i sentrum. Vi kan hjelpe til med å designe et spesialprodusert produkt, eller skreddersy et helhetlig tilbud med gulv til alle typer rom. Som en del av servicen publiserer vi nå også en rapport fra bransjen vår. Her finner du artikler om hvordan hotellbransjen henter seg inn igjen etter pandemien, bakgrunnen for kjente begreper som "boutiquehotell", arkitektur som fremmer helse og velvære og mye mer.

God fornøyelse!

Tendenser innen hotell- og hospitalitybransjen

En bransje i endring. Eksperter fra Tarkett gir sitt syn på hotellbransjens utvikling og utfordringer, men hvilke muligheter vi står ovenfor.

Å innrede langsiktig i et trendfokusert miljø

Carsten Michaelsen, senior interiørarkitekt og medgründer i Interiør Gruppen, forteller om materialvalg og innredninger som holder stand over tid.

Design for helse og hygiene – Alvar Aaltos Paimio Sanatorium

Alvar Aaltos Paimio Sanatorium var et banebrytende eksempel på helsebringende arkitektur. Nå åpner anlegget igjen dørene for å vise design som bedrer både helse og hygiene.

DESSO Axminster – et vevd kvalitetsgulv i ull

DESSO Axminster – det klassiske teppegulvet for hotell. Mer slitesterkt og kompakt enn tilsvarende produkter på markedet, og spesialprodusert etter kundens ønskemål.

Hotellkonsept – hvorfor design er en viktig nøkkel til fremgang

Design spiller en viktig rolle for å gi hotellvirksomheter en identitet, uavhengig av om det gjelder et boutiquehotell eller en hotellkjede.

Anbefalte gulv for hotell og restaurant:

Teppefliser

Desso, som er en del av Tarkett Group, ble den første gulvbedriften i verden til å jobbe for sirkulær økonomi innen produksjon og gjenvinning, som ikke etterlater produksjonsavfall

Heterogene vinylgulv

Heterogene vinylgulv byr på en varierende løsning for alle slags installasjoner. De finnes i mange forskjellige utførelser og konstruksjoner.

Designgulv - LVT

Våre LVT-gulv gir en nærmest uendelig designmulighet. Gulvene fremstilles både som plank- og flisformat i en rekke forskjellige farger, mønstre og kvaliteter.

Referanser - Hotell og restaurant

Glo Hotel Helsinki
Glo Hotel

Hotel Glo i Helsinki valgte tradisjonelle tregulv med nytenkende design for å skape et sofistikert utseende.

Talormade kafelokaler med homogene vinylgulv fra Tarkett
Talormade

I februar 2020 åpnet Talormade i Oslo. Et kreativt og spennende kafekonsept og utsalgssted, og et viktig samlingspunkt i nærmiljøet.

Library reference in Halden
Halden Bibliotek

Bibliotek med leken materialbruk og fokus på trivsel og brukervennlighet.

Gulv til Hotell Mårtenson
Hotell Mårtenson

Nyrenovert hotell i Halmstad hvor 2020-tallet møter 1920-tallet.

Gulv til Paimio Sanatorium
Paimio Sanatorium

En forgjenger for helsebringende design åpner på nytt.

Boutiquehotel STAATS Haarlem
Boutique Hotel Staats

Det unike STAATS Boutique Hotel valgte Tarketts Desso-teppefliser for å skape en luksuriøs og koselig følelse.