Oppdag vår Linoleumkolleksjon

Oppdag vår Linoleumkolleksjon

Designet med naturlige ingredienser siden 1898

Linoleumsgulv fra Tarkett har blitt produsert etter en originaloppskrift i den lille italienske byen Narni siden 1898. Oppskriften består av naturlige ingredienser som linolje, korkmel, tremel, naturharts, jutevev og naturlige fargepigmenter. Våre linoleumgulv er homogene og produseres i ett sjikt, for optimal slitestyrke.

Vår kolleksjon

Nå har vi oppdatert vår linoleumskolleksjon og øket utvalget ved å tilføre flere nye kolleksjoner. En av nyhetene er den fargesterke Trentino som har et helt nytt mønsterbilde, bestående av en marmorert grunnfarge og to kontrast-toner som tilfører dybde til designet. Vi lanserer også markedets første veggbelegg i linoleum LinoWall, som oppfyller brannklasse Bs2-d0. Kolleksjonen kommer i 6 nøytrale farger som enkelt kan kombineres med våre gulvmønstre.

Design

Vår linoleumskolleksjon kommer i 112 farger, og 6 ulike mønstre med ulike designuttrykk; fra den klassisk marmorerte Veneto, mykt marmorerte Style Emme, retroinspirerte lineære Style Elle, til ensfargede Etrusco i sterke farger og nye Trentino i klare moderne farger. Alle med matt overflate og en herlig linoleumsfølelse. Gulvene finnes også med akustikkbakside.

Miljøsertifisert

Våre kompakte linoleumsgulv er både Svanemerket og Cradle-to-Cradle-sertifiserte på sølvnivå eller høyere, og linoleumsgulvene med akustikkbakside er sertifiserte på bronsenivå. I år lanserer vi også en ny linoleumskolleksjon som er den første i verden til å bli sertifisert på gullnivå; Originale Essenza (Essenza er vår produktserie uten overflatebehandlingen xf²).

Lettstelt og slitesterkt

Den matte overflaten xf²™ er meget slitesterk og flekkbestandig, og gjør at gulvet er enkelt å rengjøre og vedlikeholde uten voks eller polish. Med lave vedlikeholdskostnader, og lang levetid, er våre linoleumsgulv en meget god investering.

Foreslåtte kolleksjoner