Artikler

Artikler

Her finner du artikler og inspirerende innhold om gulv som Tarkett produserer. Vi har produsert gulv siden 1886, og er en totalleverandør til både private hjem og offentlige rom. Håper du finner interessant informasjon.

Filter
Les våre 32 artikler om gulv
Gulvlister gjør leggingen komplett!
Gulvlister gjør leggingen komplett!

Lister bidrar til at gulvet blir helt ferdig og får et vakkert sluttresultat. Her kan du lese om hvilke typer lister som kan brukes.

Underlag og dekkepapp
Underlag og dekkepapp

Ulike gulv og rom krever ulike underlag. Trinnlydsforbedring, fuktsperre, svikt eller løstlegging bestemmer hvilket underlag du skal bruke.

Oppdag vår Linoleumkolleksjon
Oppdag vår Linoleumkolleksjon

Oppskriften består av naturlige ingredienser som linolje, korkmel, tremel, naturharts, jutevev og naturlige fargepigmenter. Våre linoleumgulv er homogene og produseres i ett sjikt, for optimal slitest

DESSO Airmaster
DESSO Airmaster

I dag bruker folk i gjennomsnitt 90% av tiden innendørs. Derfor ønsker Tarkett å bidra til folks helse og velvære på en positiv måte. La oss introdusere teppet DESSO AirMaster®

Desso
Desso

Akkurat nå pågår det en renessanse for tepper i både hjem og offentlige miljøer. Tekstilgulv bidrar til bedret akustikk og luftkvalitet, og gir en sann følelse av komfort og ro.

iD Mixonomi
iD Mixonomi

Vår nye modulære vinylgulv-kolleksjon iD Mixonomi er utviklet spesielt for arkitekter og designere.