Det lettstelte kontoret

Det lettstelte kontoret

Alle gulvene fra Tarkett utvikles med tanke på enkelt vedlikehold, og rengjøring uten sterke kjemikalier. Dette reduserer vedlikeholdskostnader samtidig som det bidrar til bedre innendørs luftkvalitet, og ivaretar helse og miljø. 

For noen gulvtyper er vaskbarheten spesielt utviklet.
Hyppigheten av rengjøring har i løpet av pandemien blitt et omdiskutert tema på mange arbeidsplasser. 
Tarkett har produkter spesielt utviklet for holdbarhet og enkelt vedlikehold i tøffe miljøer. Både LVT- og iQ-serien ble utviklet for å tåle høyt trafikkerte offentlige miljøer. LVT-gulv finnes ofte i butikker med mye trafikk, og iQ-gulvene ligger på mange skoler og sykehus landet rundt. Dette er miljøer som stiller høye krav til renhold og inneklima, noe som selvfølgelig også er relevant på kontoret.  

DESSO AirMaster teppeflisene fra Tarkett er utviklet for å trekke til seg smuss og støv, og holde på partiklene til det støvsuges. Dette er en patentert teknologi som bidrar til bedret innendørs luftkvalitet.

Våre kolleksjoner med lettstelte gulv

Teppefliser

Her har vi samlet våre kolleksjoner med teppefliser fra Desso. Desso, som er en del av Tarkett Group, ble den første gulvbedriften i verden til å jobbe for sirkulær økonomi innen produksjon og gjenvinning, som ikke etterlater produksjonsavfal.

Designgulv - LVT

Våre LVT-gulv gir en nærmest uendelig designmulighet. Gulvene fremstilles både som plank- og flisformat i en rekke forskjellige farger, mønstre og kvaliteter.

Homogene vinylgulv

I gangene på sykehus og skoler fraktes det mange mennesker og mye utstyr hver dag. Fordi gulvene utsettes for kraftig slitasje trengs det funksjonelle, men estetiske gulv med lang holdbarhet.

Linoleumsgulv

Klassisk gulv fremstilt av fornybare materialer som linolje, kork- og tremel. Dessuten inneholder det harpiks, naturlige fargepigmenter og jute.

Relaterte artikler

Å velge gulv til kontoret
Å velge gulv til kontoret

Hva er forskjellen mellom de ulike gulvtyper, og hvilken rolle spiller materialvalg for funksjonalitet?