Dokumenter
-
Eminent LIGHT GREY 0811
Homogene vinylgulv | Våtromsprodukter | Resirkulerbare vinyl- og linoleumsgulv | Circular Collection

iQ Eminent - Eminent LIGHT GREY 0811

iQ Eminent er nå oppdatert med en palett bestående av 26 koordinerte farger i et stor antall nøytrale og anvendelige beige og grå farger, som komplitteres av nye sobre akksentfarger. Kolleksjonen er tilgjengelig i to mønsterbilder, hvor iQ Eminent Unisense har et spennende og moderne design med tydelige akksenter. Kolleksjonens fargepalett er tatt frem for å kunne kombineres med iQ Granit.iQ Eminent har høy slitestyrke, lang levetid, skånsomme og økonomiske vedlikeholdsmetoder og en overflate som blir som ny ved tørrpolering. Kolleksjonen er tradisjonelt benyttet i sykehus og skoler, men er i dag blitt et foretrukket innredninsmateriale i både private hjem og offentlige miljøer som kontorer og butikker.I likhet med resten av Tarketts homogene vinylgulv, er iQ Eminent helt ftalatfritt og har VOC-utslipp under kvantifiserbart nivå med TVOC < 10 µg/m³ etter 28 dager. iQ Eminent kan bestilles med bioattribuert vinyl. Det innebærer at den fossile råvaren byttes ut med biobasert råvare under produksjonen, i henhold til prinsippene om massebalanse. Artikkelnummer for rullvare er 21146 og 21147 for fliser, men samme tresifrede fargekode for ordinær kolleksjon.Gulvet kan resirkuleres og bli til råvare for nye gulv. Se alle resirkulerbare gulv som inngår i vår Circular Collection. 
Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Homogent vinyl gulvbelegg
Bindemiddel-innhold: Type I
Klassifisering for kommersielt miljø: 34 Very Heavy
Klassifisering for industrimiljø: 43 Høy
Overflatebehandling: Ny iQ PUR
Rull (1 ref.)
Flis (1 ref.)

Totalt karbonavtrykk (resirkulering)

 3.83 kg CO2/m2

Klimaavtrykk mitt prosjekt
Finn iQ Eminent som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Ønsker du å redusere prosjektets karbonavtrykk? Bruk vår kalkulator til å evaluere prosjektets avtrykk, og finn ut hvordan du kan redusere dette med gjenvinning.
Beregn karbonavtrykket
Tarketts beregning for karbonavtrykk på gulv

Klassiske iQ-gulv bidrar til utviklingen av et fossilfritt samfunn

Nå kan ytterligere to kolleksjoner i iq-serien bestilles med bioattribuert vinyl. 

iQ-materialet ble utviklet for å oppfylle de høye kravene til hygiene og sikkerhet på sykehus, og iQ Granit og iQ Eminent har vært produsert i Sverige siden 80-tallet. Dette er to tidløse iQ-kolleksjoner som ble utviklet for også å oppfylle ønsker om designbredde og behovstilpassede mønstre – en utvikling som har ført til at vi i dag ser iQ-gulvene i estetiske og høyprofilerte miljøer som kontorer, butikker og hjem.  

Klassiske iQ-gulv bidrar til utviklingen av et fossilfritt samfunn
Tekniske- og miljøspesifikasjoner
Dette er iQ Eminent