Dokumenter
-
Eminent WARM GREY 0878
Homogene vinylgulv | Våtromsprodukter | Resirkulerbare vinyl- og linoleumsgulv | Circular Collection

iQ Eminent - Eminent WARM GREY 0878

iQ Eminent er nå oppdatert med en palett bestående av 26 koordinerte farger i et stor antall nøytrale og anvendelige beige og grå farger, som komplitteres av nye sobre akksentfarger. Kolleksjonen er tilgjengelig i to mønsterbilder, hvor iQ Eminent Unisense har et spennende og moderne design med tydelige akksenter. Kolleksjonens fargepalett er tatt frem for å kunne kombineres med iQ Granit.iQ Eminent har høy slitestyrke, lang levetid, skånsomme og økonomiske vedlikeholdsmetoder og en overflate som blir som ny ved tørrpolering. Kolleksjonen er tradisjonelt benyttet i sykehus og skoler, men er i dag blitt et foretrukket innredninsmateriale i både private hjem og offentlige miljøer som kontorer og butikker.I likhet med resten av Tarketts homogene vinylgulv, er iQ Eminent helt ftalatfritt og har VOC-utslipp under kvantifiserbart nivå med TVOC < 10 µg/m³ etter 28 dager. Gulvet kan resirkuleres og bli til råvare for nye gulv. Se alle resirkulerbare gulv som inngår i vår Circular Collection. 
Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Homogent vinyl gulvbelegg
Bindemiddel-innhold: Type I
Klassifisering for kommersielt miljø: 34 Svært høy
Klassifisering for industrimiljø: 43 Høy
Overflatebehandling: Ny iQ PUR
Rull (1 ref.)
Flis (1 ref.)

Totalt karbonavtrykk (resirkulering)

 3.83 kg CO2/m2/år

Klimaavtrykk mitt prosjekt
Finn iQ Eminent som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Ønsker du å redusere prosjektets karbonavtrykk? Bruk vår kalkulator til å evaluere prosjektets avtrykk, og finn ut hvordan du kan redusere dette med gjenvinning.
Beregn karbonavtrykket
Tarketts beregning for karbonavtrykk på gulv

Klassiske iQ-gulv bidrar til utviklingen av et fossilfritt samfunn

Nå kan ytterligere to kolleksjoner i iq-serien bestilles med bioattribuert vinyl. 

iQ-materialet ble utviklet for å oppfylle de høye kravene til hygiene og sikkerhet på sykehus, og iQ Granit og iQ Eminent har vært produsert i Sverige siden 80-tallet. Dette er to tidløse iQ-kolleksjoner som ble utviklet for også å oppfylle ønsker om designbredde og behovstilpassede mønstre – en utvikling som har ført til at vi i dag ser iQ-gulvene i estetiske og høyprofilerte miljøer som kontorer, butikker og hjem.  

Klassiske iQ-gulv bidrar til utviklingen av et fossilfritt samfunn
Tekniske- og miljøspesifikasjoner
Dette er iQ Eminent