Dokumenter
-
AirMaster
Velg et design
Teppefliser | Resirkulerbare teppefliser | Circular Collection

AirMaster

DESSO AirMaster er et resultat av god innovasjon der høy ytelse og et solid design skaper sunne miljøer på kontorer, skoler og offentlige bygninger. Teknologien bak AirMaster er basert på et patentert garn som fanger støv og partikler åtte ganger mer effektivt enn glatte gulv, og fire ganger mer enn andre teppefliser*. AirMaster Classic har en tuftet strukturert bouclé-løkke, tilgjengelig i ni oppdaterte aksentfarger og ni nøytrale nyanser. Teppene har et lineært design som gir dybde og skyggespill i arealer og arbeidsområder. Ved å kombinere AirMaster Classic med AirMaster Sphere og AirMasters Earths mer organiske design, skapes gulvflater med spennende tekstur og rik visuell appell. Som en del av vårt kontinuerlige arbeid med å redusere vårt karbonavtrykk, er vi stolte av å kunne lansere en ny og forbedret EcoBase-bakside, der en fossil ingrediens i den tidligere versjonen er erstattet med en ny bio-basert komponent. 

*Basert på tester utført av GUI der DESSO AirMaster® sammenlignes med et standardgulv, og strukturert bouclé teppefliser av standardtype (medianverdier). 

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Tekstile gulvbelegg
Klassifisering for kommersielt miljø: 33 Heavy
Klassifisering for bomiljø: 23 Høy
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"

Totalt karbonavtrykk (resirkulering)

 0.81 kg CO2/m2

Klimaavtrykk mitt prosjekt
Velg et design for å bestille prøve
Finn AirMaster som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Ønsker du å redusere prosjektets karbonavtrykk? Bruk vår kalkulator til å evaluere prosjektets avtrykk, og finn ut hvordan du kan redusere dette med gjenvinning.
Beregn karbonavtrykket
Tarketts beregning for karbonavtrykk på gulv

DESSO AirMaster: A Space to Breathe

Hos Tarkett jobber vi hele tiden med å bidra positivt til menneskers helse og velvære ved å forbedre luftkvaliteten innendørs. Derfor er vi stolte over å lansere en ny og enda bedre kolleksjon av DESSO AirMaster® – teppefliser som kan spille en grunnleggende rolle for sunne arbeidsplasser. 

Airmaster Family

Tarketts samarbeid med BAUX

Drevet av felles verdier for velvære og miljøansvar forenes BAUX og Tarkett her i en harmonisert fargepalett. BAUX lydabsorberende veggpaneler i treull og DESSO AirMasters støvreduserende teknologi jobber begge effektivt for å redusere støy og forbedre luftkvaliteten – to viktige komponenter som skaper sunne og mer bærekraftige interiører som mennesker trives i. 

Tarkett x BAUX
Tekniske- og miljøspesifikasjoner

Innendørs luftkvalitet

Vi lever og puster på en levende planet. Derfor streber vi hele tiden etter å beskytte luften vi puster inn. Gjennom vårt engasjement for Tarketts Human-Conscious Design jobber vi aktivt med å skape gulv som er bra for både mennesker og planeten, samtidig som vi hele tiden finner løsninger på noen av dagens største utfordringer.

Indoor Air Quality
Dette er AirMaster