Dokumenter
-
AirMaster Sphere AD21 9107
Teppefliser | Resirkulerbare teppefliser | Circular Collection

AirMaster Sphere - AirMaster Sphere AD21 9107

AirMaster Sphere tilfører en lunhet til arbeidsplassen med sitt håndlaget rustikke uttrykk, inspirert av naturlige materialer og elementer. Kolleksjonen består av ni oppdaterte aksentfarger og ni nøytrale nyanser. Det solide designet matcher den patenterte AirMaster-teknologien, med et garn som fanger fint støv og partikler åtte ganger mer effektivt enn glatte gulv, og fire ganger mer enn andre teppefliser*. Spheres tonede, rutenettlignende struktur fyller gapet mellom AirMaster Classics mer lineære design og AirMaster Earths organiske uttrykk. Som en del av vårt kontinuerlige arbeid med å redusere vårt karbonavtrykk, er vi stolte av å kunne lansere en ny og forbedret EcoBase-bakside, der en fossil ingrediens i den tidligere versjonen er erstattet med en ny bio-basert komponent.

*Basert på tester utført av GUI der DESSO AirMaster® sammenlignes med et standardgulv, og strukturert bouclé teppefliser av standardtype (medianverdier). 

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Tekstile gulvbelegg
Klassifisering for kommersielt miljø: 33 Heavy
Klassifisering for bomiljø: 23 Høy
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Flis (1 ref.)
Finn AirMaster Sphere som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

DESSO AirMaster: A Space to Breathe

Hos Tarkett jobber vi hele tiden med å bidra positivt til menneskers helse og velvære ved å forbedre luftkvaliteten innendørs. Derfor er vi stolte over å lansere en ny og enda bedre kolleksjon av DESSO AirMaster® – teppefliser som kan spille en grunnleggende rolle for sunne arbeidsplasser. 

Airmaster Family

Tarketts samarbeid med BAUX

Drevet av felles verdier for velvære og miljøansvar forenes BAUX og Tarkett her i en harmonisert fargepalett. BAUX lydabsorberende veggpaneler i treull og DESSO AirMasters støvreduserende teknologi jobber begge effektivt for å redusere støy og forbedre luftkvaliteten – to viktige komponenter som skaper sunne og mer bærekraftige interiører som mennesker trives i. 

Tarkett x BAUX
Tekniske- og miljøspesifikasjoner

Innendørs luftkvalitet

Vi lever og puster på en levende planet. Derfor streber vi hele tiden etter å beskytte luften vi puster inn. Gjennom vårt engasjement for Tarketts Human-Conscious Design jobber vi aktivt med å skape gulv som er bra for både mennesker og planeten, samtidig som vi hele tiden finner løsninger på noen av dagens største utfordringer.

Indoor Air Quality
Dette er AirMaster Sphere