Dokumenter
-
Granit WARM SAND 0322
Homogene vinylgulv | Våtromsprodukter | Resirkulerbare vinyl- og linoleumsgulv | Circular Collection

iQ Granit - Granit WARM SAND 0322

iQ Granit er slitesterk, fleksibel og lett å legge. Kolleksjonen er oppdatert med en klassisk og lett fargepaletten i et moderne mønster. Kolleksjonen inneholder hele 50 farger - fra nordiske grå og beige nyanser til lette pastelltoner og aksenter.

iQ Granit er også komplittert med mønsterserien iQ Granit Sense, et harmonisk og demenstilpasset design. Hele kolleksjonens fargepalett er tatt frem for å kunne kombineres med iQ Eminent. I iQ Granit-serien finnes fargekoordinerte løsninger med lyddempende, sklihemmende og antistatiske egenskaper. 

I likhet med resten av Tarketts homogene vinylgulv, er iQ Granit helt ftalatfritt og har VOC-utslipp under kvantifiserbart nivå med TVOC < 10 µg/m³ etter 28 dager. Dette - kombinert med høy slitestyrke, lang levetid, skånsomme og økonomiske vedlikeholdsmetoder og en overflate som blir som ny ved tørrpolering - gjør iQ Granit til et perfekt valg for sykehus- og skolemiljøer. iQ Granit kan bestilles med bioattribuert vinyl. Det innebærer at den fossile råvaren byttes ut med biobasert råvare under produksjonen, i henhold til prinsippene om massebalanse. Artikkelnummer for rullvare er 21144 og 21145 for fliser, men samme tresifrede fargekode som for ordinær kolleksjon.

Tarketts iQ-gulv er også blitt et foretrukket innredningsmateriale for både private hjem og kommersielle miljøer slik som kontorer og butikker. 

Kolleksjonen kan gjenvinnes og bli til råvare for nye gulv. Se alle resirkulerbare gulv som inngår i vår Circular Collection. 
Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Homogent vinyl gulvbelegg
Bindemiddel-innhold: Type I
Klassifisering for kommersielt miljø: 34 Very Heavy
Klassifisering for industrimiljø: 43 Høy
Overflatebehandling: Ny iQ PUR
Rull (1 ref.)
Flis (1 ref.)

Totalt karbonavtrykk (resirkulering)

 3.83 kg CO2/m2

Klimaavtrykk mitt prosjekt
Finn iQ Granit som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Ønsker du å redusere prosjektets karbonavtrykk? Bruk vår kalkulator til å evaluere prosjektets avtrykk, og finn ut hvordan du kan redusere dette med gjenvinning.
Beregn karbonavtrykket
Tarketts beregning for karbonavtrykk på gulv

Klassiske iQ-gulv bidrar til utviklingen av et fossilfritt samfunn

Nå kan ytterligere to kolleksjoner i iq-serien bestilles med bioattribuert vinyl. 

iQ-materialet ble utviklet for å oppfylle de høye kravene til hygiene og sikkerhet på sykehus, og iQ Granit og iQ Eminent har vært produsert i Sverige siden 80-tallet. Dette er to tidløse iQ-kolleksjoner som ble utviklet for også å oppfylle ønsker om designbredde og behovstilpassede mønstre – en utvikling som har ført til at vi i dag ser iQ-gulvene i estetiske og høyprofilerte miljøer som kontorer, butikker og hjem.  

Klassiske iQ-gulv bidrar til utviklingen av et fossilfritt samfunn

Hold The Line - en formstudie

Les mer om formstudiet Hold The Line, og se hvordan farget sveisetråd kan benyttes for å skape kreative interiør.

Farget sveisetråd fra Tarkett
Tekniske- og miljøspesifikasjoner
Dette er iQ Granit